Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Prosba o unban @Dzardys


neznamy#8843

Smazaný účet

11
27.7.2023 13:51

Ahoj!

No asi rovno začnem. Klasický večer hrám s kamarátom. Rozhodol som sa ze si kúpim glock a zarobím si trosku. Kamarát hneď súhlasil tak sme sadli do jeho auta a išli sme niekoho hľadať. Prišli sme do LV a chvíľu sme čakali. Zarzu sme uvideli kamión a vedeli sme ze bude náš (nebude ani nebol). Otvoril som okno zobral glock a začalo to. Strelil som ho do gumi. Vyšli sme z auta a chceli sme ho už brat ale zrazu prišiel druhý kamión. Nič sme si o tom nemysleli iba to ze asi odíde. Ale nie! Namiesto toho ten druhy kamionista mal zbraň. Začala sa celkom veľká prestrelka. Následne mi došli náboje a nikto nikoho netrafil ani raz. Ako sme odchádzali zrazu sme si všimli ze nás prenasleduje BMW. Po chvíli sme ho striasli. Keďže sme boli bez nábojov rozhodli sme sa ze sa ideme voziť. Ani som nestihol sadnúť do auta a zrazu "BUM" perma za DM. Neviem kde som urobil chybu tak by som chcel prosím ja vysvetlenie. Takže je to aj prosba o vysvetlenie banu aj o prosbu o Unban. Chcel by som prestať s ilegalom vždy to takto skončí radšej sa budem venovať autám atď. Budem rad aj za odpoveď. Zatiaľ sa majte pekne. S pozdravom kofola. @Dzardys

EminemEvil

Hráč

9
27.7.2023 14:25

 

čo sa týka unbanu tak toho sa nedočkaš... počas okradania toho kamionu si mal mať zapnute nahravanie hry...to je podmienkou.Počkaj si na vyjdranie od AT, Ak si si nahodu hru nahraval tak sem vlož link s videom.

Namiesto hrania sa na mufyana si mohol RPiť možno o niečo zaujimavejšie ine aktivity...

27.7.2023 14:32, odstraněno 27.7.2023 14:34 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
28.7.2023 10:27

Ahoj, za jeden rok se ti podařilo nasbírat obrovské množství banů, což mě společně s tvěmi současně dvěma permami vede k tomu, že unban, který jsem se rozhodl ti udělit, bude tvou opravdu poslední šancí na Skimu, a jakékoli závažnější porušení pravidel tak následně povede k trvalému trestu z mé strany. Doufám, že jsi se situací dostatečně obeznámen.


Powered by LeoSight IFS
LT~28

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo