Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o navrácení akcií


30.7.2023 23:13

Podatel: Maxine Fright

Věc: Navrácení akcií

Odůvodnění: Vážený soude, ráda bych požádala o navrácení akcií firmy Corrnet group a.s. (ičo 54), od osoby Bethanny Williams, která ve firmě vlastní 2%.
Se slečnou Williams jsem se snažila spojit již dříve telefonicky. Bohužel se mi to nepovedlo a tak jsem jí napsala email. Ani tam jsem se bohužel odpovědi nedočkala. Slečnu Williams se mi nepovedlo zkontaktovat naprosto nikde, ani jsem o ní velice dlouhou dobu neslyšela. Proto doufám, že získám akcie tímto způsobem. Předem děkuji za vyřešení.

Záměr: Navrácení akcií od osoby Bethanny Williams

Přílohy:



 


Maxine Fright

1.8.2023 17:16

Adresát: Maxine Fright

Věc: Odpověď na podnět


Vážená paní Fright,

věc jsme prošetřili a zjistili, že osoba Bethanny Williams je nezvěstná déle, než 14 dní. Proto v souladu s §9 e) zákona č. 10/2020 přichází o svůj 2% podíl ve společnosti a to ve prospěch akciové společnosti. Tento 2% podíl Vám byl tedy právoplatně a bezplatně navrácen.


Arnold Cornell, J.D.,
předseda vrchního soudu San Andreas.


Powered by LeoSight IFS
LT~24

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo