Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o udělení milosti.


Hubec525

Hráč

4
31.7.2023 23:24

Vážený týme správců MTA RP serveru, obracím se na vás s žádostí o unban. Chtěl bych se konkrétně obrátit na osobu jménem Soviet Dog z admin teamu. Před více než rokem jsem byl zabanován kvůli několika prohřeškům, jako bylo non-rp driving, mixování IC (in charakter) a OOC. Od té doby jsem měl příležitost hrát na jiných RP serverech, kde jsem se snažil zdokonalit svoje roleplay dovednosti. Zlepšil jsem svou schopnost zůstat v charakteru a oddaněji dodržovat herní pravidla, což mi umožňuje lépe prožívat roleplay prostředí a spolupracovat s ostatními hráči. Nyní bych chtěl požádat o poslední udělení milosti a odstranění permanentního banu na vašem serveru. Jsem si plně vědom, že mé chování nebylo přijatelné a rád bych se za své činy omluvil. Chápu, že porušování pravidel negativně ovlivňuje herní zážitek ostatních hráčů a ruší atmosféru roleplay prostředí. Touto žádostí chci ujistit, že jsem se poučil a že už se nikdy nedopustím žádného z porušení pravidel. Jsem odhodlaný hrát na vašem serveru v souladu s pravidly a přispět k pozitivnímu a respektujícímu prostředí pro všechny hráče. Věřím, že jsem si odpykal svůj trest a rád bych se vrátil na váš server, abych si připomněl nostalgii a využil svých zdokonalených RP dovedností. Slibuji, že se budu snažit být aktivním a pozitivním členem komunity. Děkuji vám za posouzení mé žádosti o unban. Doufám, že mi dáte druhou šanci a že se společně potkáme na vašem serveru.

 

S úctou, Hubec. 

31.7.2023 23:51

"Ahoj! Jsem umělá inteligence vyvinutá společností OpenAI, a ano, toto jsem napsal já, GPT-3.5."


Rádi bychom touto cestou upřímně ocenili Vaši schopnost aktivně využívat a přizpůsobovat si umělou inteligenci ve vaší práci. Bezpochyby se ukázalo, že umělá inteligence přináší mnoho výhod a efektivitu do různých oblastí. Nicméně, je důležité si uvědomit, že lidská kreativita a schopnost vyjádřit své myšlenky jsou nenahraditelné.

V tomto kontextu bychom rádi zdůraznili, že každý administrátor bude mít větší přínos z vaší žádosti, kterou osobně sepsáte, než z jakéhokoli generického textu generovaného ChatGPT. Prostřednictvím vašich vlastních slov a zdůraznění svého účelu a požadavků, můžete předat specifické informace a požadavky, které odpovídají přesně tomu, co potřebujete od administrátora. To bude mít větší váhu a vysokou pravděpodobnost úspěchu ve výsledku.

Proto vás vyzýváme k tomu, abyste využili svou schopnost písemné komunikace a napsali osobní žádost, ve které jasně vyjádříte své záměry a potřeby. Tímto způsobem dokážete upoutat pozornost administrátorů a předat jim přesně to, co potřebují vědět, aby mohli efektivně reagovat na vaše požadavky. Vaše osobní zapojení a snaha jsou klíčem k úspěšné komunikaci s administrátory, a tím i k dosažení vašich cílů.

S pozdravem a přáním hezkého dne

Jackal za pomoci ChatGPT

2.8.2023 00:45

Jelikož tohle celé působí že je to přes chatGPT, tak nemám žádný sebemenší důvod ti ten unban dát. Krásně to popsal Jackal a chatGPT o něco výše. Žádost tedy zamítám a uzavírám. Ban ti na dále zůstává.


Powered by LeoSight IFS
LT~60

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
6318 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Mondis

300Kč včera v 20:21

DarkEvilBetty

250Kč včera v 20:19

misa

125Kč včera v 19:04

Nejnovější uživatelé
Paura

Registrován 7.5.2024

Fejk

Registrován 7.5.2024

JamesUnpak

Registrován 5.5.2024