Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádám si vysvětlení Banu


MrKys

Hráč

8
1.8.2023 18:50

Zdravím chtěl bych se zeptat za co jsem dostal vlastně ban ? Údajně to bylo neaktivní Rp injuries, ale dostal jsem ban než jsem stihl něco napsat .. Vlastně jsem stihl napsat jen 'bouchl se do hlavy o levý sloupek a teče mu krev levé části čela' to je vše co jsem stihl napsat po 30 sekundach, co jsem se vyboural v cca 50km/h a hned jsem dostal ban ? Pardon ale nepřijde vám to trochu přehnané ? Nenechat někoho ani něco dopsat když vidím že nad sebou má 'bublinu'. A ano vím.. Bouchl se do hlavy je dost ohrané ale co mi reálně může být když narazím v 50Km/h ? :D A nebyl to hlavně ani čelní střet ... Chápu že chcete mít kvalitní rp server ale tímto Unáhleným banováním spíše přijdete o zapálené hráče. Nejde mi o Unban, ale spíše o to proč jsem ten ban dostal. To je asi vše a předem děkuji za odpověd.

3.8.2023 10:51

Ahoj.

K sepsání nějakého statusu a zaRPení něčeho smysluplného jsi dostal svůj prostor, ve chvíli, kdy jsi tam raději už jen stál a koukal poté, co jsi napsal, že ses bouchl (a sám jistě moc dobře víš, že takové RP povětšinou řešíme jako trashRP), už nemělo smysl na tebe dále čekat. Příště doporučuji věnovat tento čas sepsání normálního statusu.


Powered by LeoSight IFS
LT~24

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo