Zdravím, chcel by som pozdraviť celú komunitu a aj celý A-team, dopredu sa chcem ospravedlniť pánovi [user:3773].
1. Za čo som dostal ban: (bol to môj starý účet, ktorý je vymazaný, účet mám len tento, cez ktorý píšem forum...vymazal som ho preto, lebo som si myslel že si už nikdy nezahrám..)
- čo sa stalo
Ban som dostal presne 27.3 o 16:54. Vozil som sa po meste a v tom ma bezdôvodne zastavil jeden pán,ktorý povedal policajtom že som na neho ´´vraj´´ vyťahoval zbrane atď...PSA ma začali naháňať, samozrejme som spanikáril, nevedel som čo mam robiť, urobil som velku, hlúposť že som utekal k môjmu domu... a tam sa to začalo prišli tam policajti a aj ARTka v ktorej bol admin, prezreli mi celý dom, a v dome som mal poličky v stene, o tomto som nevedel že to je bug, videl som to u viacerých hráčoch.. za tie bugnuté poličky som dostal aj ban od pána Phobiosa, ten bol na 72 hodín +-.. hneď ale po tom som bohužial chytil permaban od pána Dzardysa predlzil mi trest a to chapem nepoucil som sa z minulej permy a teraz ziadam o unban,je to už skoro 5 mesiacov, čo mám permaban, dúfam v tom, že som sa teraz na mojich chybách ponaučil úplne...
- Záver + ospravedlnenie chcem sa ospravedlniť práve @dzardysovi že som ho sklamal v tom, že som sa neponaučil z minulej permy tak teda pekne žiadam o ten uban moje chyby ľutujem a dúfam v tom že sa to už nebude diať, 5 mesiacov dúfam že mi pomohlo sa spamätať... chcel by som si ešte niekedy zahrať na tomto serveri 5 mesiacov uz je to premňa dlhá doba. Hral som za jednu postavu ktorá sa volala Eugen Bllack to som bol brat jedneho mojho kamarata a jak sme robili ten nelegal tak sa to vsetko pokazilo tie policky co som tam mal bugnute ten ze sme kropily a podostaval som zbytocne bany ilegal bola to proste hovadina keby ze dostanem nahodou unban tak neviem ci by som pokracoval v ilegal rp na skime som zacinal na to ma doviedol moj kamarat a nechcem skoncit takto dufam ze uz takuto chybu neurobim ako som dostal 2permy bol by som rad aj za skratenie trestu a pán dzardys, tebe sa veľmi omlúvam za tie moje chyby, a dúfam že tých 5 mesiacov mi pomohlo sa spamätať... viem že si mi šancu dal 1, viem, choval som sa ako malé decko, nebral som to tak vážne, dúfam že si to prečítaš a porozmýšlaš nadomnou... bol by som rád ak by som si na skime ešte zahral. ;)
Ďakujem všetkým čo si toto prečítali a dúdam že mi dáte ešte šancu si zahrať na tomto super serveri... to je odomňa všetko :)