Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - Driftdog80


Driftdog80

Hráč

13
3.8.2023 19:20, naposledy upraveno 3.8.2023 19:21 uživatelem Driftdog80

Zdravím


cca, před měsícem jsem dostal ban na tento server Skimo RP od admina Dzardyse, dostal jsem ho za Metabaiting ůdajně za PMku, a ano přiznávam se že jsem to chtěl dobrovolně do pmky napsat, hold člověk neví co ve stressu dělat.



Co se přesněji stalo?

tak začlo to tím že jsme chtěli z kámošema okrást jednoho týpka, s kterým mam krutou minulost IC, tak jsme ho chtěli tedy okrást... byla to naplánovaná akce, byli jsme na to 3.. v moment kdy jsme se na to připravovali si musel kámoš doplnit HP takže jsme jeli do MG nemocnice, kde byli již PSA, a jelikoliž jsme byli hledaný nebo by nás poznali podle auta atd... tak jsme museli jít zadním vchodem.. kámoš si doplnil HP a ešte musel něco udělat v alt tabu... a počas toho jsem mu chtěl jak idiot hloupý napsat Pmku a jelikoliž jsem byl ve stressu z toho že byli hned za rohem PSA který by nás mohli za každou cenu čapnout.. tak jsem si spletl ID a poslal jsem to jinému hráčovi, čehož lituju, a lituju vubec toho že jsem chtěl psát tu Pmku...


Co následovalo pak?

Pak jsme šli off z kámošema a na akci jsme se vykašlali... a řekli jsme si že to necháme na zítra.. a cca v 11-12h večer jsem si všiml že mám Perma ban... 



Má omluva 

v tu chvili jsem si uvědomil co jsem udělal a moc mi je toho líto, neměl jsem jak vul mu psát pmku a říct mu to normalně IC, takhle jsem si to dost zkazil a moc se chci za to strašně omluvit a hodně si uvědomuju co jsem udělal a rád by jsem ocenil šanci to napravit a už takovou chybu neudělat.


Proč chci unban a celkově hrát na skimu?

Tak permu mam nějakou dobu, a za tu dobu jsem si dost uvědomil co jsem za hodně pravidel atd porušil...
a rád bych se vrátil na tento užasný server Skimo RP mezi skvělou komunitu hráču, od té doby jsem si řádně pročetl pravidla, a malou chybičku udělám málo kdy, ano je mi těžké věřit, protože mám asi přes 30 záznamu, ale i tak, je to můj první permanentní ban a myslím si že bych si šanci na tento server zasloužil, a chci ukázat že i já člověk co má přes 30 banu, dokáže taky nějak erpit.


Děkuji předem za odpověd @Dzardys










7.8.2023 15:31

Ahoj, zohlednil jsem délku tvé historie a rozhodl jsem se ti zkrátit trest na dočasnou formu, tím rozumíme, že za 120 dní od dnešního dne ti vyprší.


Powered by LeoSight IFS
LT~30