Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban za DM len tak


Memphis

Hráč

5
5.8.2023 19:48, naposledy upraveno 5.8.2023 20:12 uživatelem Memphis

No rad by som sa spytal Kocvina dovod na ban. Vraj DM. Okradali sme typka a on sa odpojil. Mali sme podany report a cakali sme nan. Medzi tym tam prisiel nejaky kamarat typka ktoreho sme okradali tak som nanho namieril nech vystupi. On odmietol a isiel prec do OOC si este poznacil SPZ auta. Ked teda zacal utekat tak som po nom vystrelil a zabil ho. Po tom sme uz isli prec a prisli PSA . Co som mal robit ? Ostat tam len tak ? Branil som sa tak ake DM ? 

Edit: dozvedel som sa že ten čo tam prišiel nebol nijaký kamarát od toho ktorého sme chceli okradnúť ale nejaký policajt mimo službu.

Ale aj tak predstavte si že vidíte ozbrojené osoby tak zastavíte autom pri nich a keď vás odstrašia preč tak zastavíte o 15 metrov ďalej 

 

https://youtu.be/I-OKSWrN4Ks tu je inak video z okradacky ako sa typek odpojil :)

5.8.2023 20:50

Ahoj, je to dle tvé historie už druhý ban za to stejné porušení pravidel. Příjde ti v pořádku jen tak přijít k cestě, za jedoucím autem a když nezastaví, tak vytáhnout glock a zastřelit ho přes zadní okno ? Mě teda ne. 

Stejně jako na discordu, ti to napíšu i sem. Vůči tomu člověku jsi nesměřoval absolutně žádné RP. I okrádání zakončené PK se bere jako DM, natož tohle. Ban ti zůstává a po návratu do hry prosím zapracujte na zlepšení své hry. 


Powered by LeoSight IFS
LT~28

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo