Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - Bucha1


Bucha1

Hráč

20
7.8.2023 02:48

Zdravíčko čtenáři mého unbanu, už na začátek chci říct že podvodům je konec. A proto chci začít u mého prvního banu který se týká vypjaté situaci mezi mnou a jedním hráčem, který mě jednoduše řečeno naštval a já se nechal vyvést z míry, jednoduše sem mu začal do OOC chatu nadávat, ban moc sice nechápu ale budiž, stalo se. Na server sem se nepodíval asi 6 měsíců ((@SovietDog mě uvolnil ale potom jsem znovu udělal přešlap ale k tomu se dostanu ;-) )) a mě to velice mrzí. Ano Soviet mi ban sundal ale bohužel jsem při okrádání neměl zapnuté nahráváni a navalilo se na mě ještě více věcí takže ban mi byl znovu udělen jelikož mi Soviet dal podmínku a to takovou, že nesmím jednoduše řečeno ,, Udělat další průser ´´. Potom jste si jistě všimly mích marných a nečestných pokusů vůči jiným hráčům a to že jsem použil AI aby mi vygenerovalo žádost :face_palm:, no prostě sem to zkusil a marně no ale říkáte si proč ? Opakuju v mích žádostech už po několikáté že prostě Skimo je ten jediný server kde je normální social RP které na jiných serverech nenajdete a já už byl jen smutný že se na server nepodívám, vím bylo to docela cez ale co už prostě než abych se normálně pokusil sepsat smyslu plnou žádost sem využil moderní technologie a pokusil se tak dostat na server. Chtěl bych se omluvit  za vzniklé problémy které vůči i jiným hráčům mohly narušit RP ikdyž si myslím že asi ne ale především bych se chtěl omluvit @SovietDog za to že mě vůbec musel řešit.. Ikdyž si já sám myslím že nejsem špatný člověk a můj trest byl prostě jen za to že jsem se nechal vytočit, myslím si že bych mohl dostat šanci se podívat na server. Nepamatuju si sice jak je moje historie  banů bohatá ale myslím že to vždy byly prkotiny, jako třeba odpojení z RP (( což když na to zpětně vzpomínám je prostě blbost a dá se vždy najít nějaká RP cesta a když už tak hold prostě nasbírám/dostanu věci zpátky )) a nebo jednoduše non Rp inj (( myslím že nemá cenu se ani vyjadřovat )), nebo také nonrp driving (( .-. )). Proč chci na Skimo ? Jak už jsem zmiňoval sociál RP, dále také spousty kamarádů, také utracené peníze a investovaný čas :D, prostě Skimo je server u kterého vždy najdete něco co vám vyhovuje, prací tam máte 4 prde.. a vždy najdete to co vás bude bavit, milý (( většinou milý )) občané a většinou fungující RP (( tím mám namysli že PSA docela funguje a vede se tam řád na místo ostaních serverů, nebo když pořádáte Car Meet tak většinou někdo přijede )). Skimo má svoje kouzlo a každý si prostě najde to své, jednoduše ty vesničky mají něco do sebe. Chtěl bych tímto @SovietDog tedy znovu poprosit aby mi dal šanci a ban stáhnu, mích nekalých činů lituji (( ať už pokusu s AI, první permy nebo také porušení podmínky u druhé permy )) a znovu bych se tak chtěl podívat na server, tentokrát už z pohledu normálně pracujícího občana a né hraní si na gangstera jak to bylo v mé minulosti. 

Děkuji za zpětnou vazbu a s popřání hezkého večera se s vámi loučím. :-) 
@Bucha1 (( tentokrát bez pomoci AI )) 

11.8.2023 01:32

Po delším rozhodovaní jsem se ti rozhodl ban zkrátit, avšak to nebude až tak zadarmo a budeš si muset ještě měsíc počkat. Ráno jak se vzbudím, tak ti to přehodím a ode dneška přesně za třicet dní si budeš moct zahrát.


Powered by LeoSight IFS
LT~29