Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení banu


Samik

Hráč

47
7.8.2023 19:40

Ahoj,
dneska jsme si s Nikoskem a Pavlem založili z nudy postavy důchodců.
Jo, asi to RP nebylo uplně nejlepší či tak, nedívím se že na to mohlo být pohlíženo jako na nějakej nádech trollu, avšak si myslím, že za to naše "RP" nemusel být trest tak dlouhý. Nežádám si o unban, jelikož ban byl nejspíše na místě, jen bych uvítal nějaké to zkrácení. Omlouvám se všem, kterým mohlo naše RP nějakej uškodit, či znepříjemnit hraní na serveru.

Vím že má žádost není nějak extra obsáhlá, jen nevím co bych sem víc napsal. Předem díky za odpověď od Džardyse.

Přeji hezký zbytek dne, Samik out.

7.8.2023 19:45

Ahoj.

Tady asi nejde ani o to, že byste někomu škodili, tady jde o dost jinejch věcí.

Všichni tři se v RP komunitě pohybujete dostatečně dlouho na to, abyste RP ovládali a věděli, jak RPit smysluplné věci. A věřím tomu, že to všichni tři i zvládáte. Ale to poslední, co od schopných hráčů RP očekávám, je, že si založí absolutně nevtipné postavy a jdou vyloženě jen křičet a dělat nesmysly. Že se u toho vy tři za břicho popadáte, to je jedna věc, ale ruku v ruce s tím, jak se pospolu chováte už delší dobu, to zkrátka není něco, co bych mohl nechat na domluvě.

Dlouhodobě jsme tu mávali rukama nad parodickým RP Vietnamců, romů, důchodců a všeho možného, ale tento trend se dost rozrůstá a háže to na server opravdu špatné světlo - obzvláště v době příchodu spousty nových hráčů a obzvláště, když to děláte vy 3 coby zkušení a schopní hráči.

Tobě trest zkrátím na 10 hodin, v případě Nikoska a Pavla jej ponechám tak, jak je, Nikoskově historii je trest úměrný a v případě Pavla tohle RP pozoruji dlouhodobě, tím pádem je fér vyměřit délku trestu i na základě těchto faktorů.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~22