Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban udělen Dzardysem.


Nikosko

Hráč

34
7.8.2023 19:51, naposledy upraveno 7.8.2023 20:11 uživatelem Nikosko

Ahoj, dnes jste si mohli povšimnout, že jsem dostali tři lidi ban okolo půl osmé.

Touto žádostí žádám Dzardyse zda, nemůžeme někteří dostat unban či zkrácení trestu.

Tímto chci jen zmínit, že jeden den nehraní Skima není pro mě nic, ale docela mě to štve, neboť jsem nedostal nějakou dobu ban.

Tak tedy začnu, rozhodli jsme se, že začneme erpit důchodce. Já jsem celou dobu, erpil s tím, že to budu erpit seriozně. Ano, samozřejmě, jsem erpil, že mám například obrnu a taktéž další věci. Nikde jsem z mé strany nepocítil troll nebo nádech trollu, že bych to nějak trolil, ještě jsem ukliďnoval kluky na TS, aby jsme si dávali bacha na troll nebo skončíme s banama (Což se i tak stalo)

Každopádně, zde můžu ukázat logy, jak jsem se snažil erpit tu obrnu co se týče řízení a další věci. Taktéž chci poukázat, aby jste se podíval na model Fordu F100, jakou má vysokou řadící páku.

Zde zasílám logy, zda byl vozidlo přispůsobené opravdu pro mou nemoc;

Poté co mi padla tato chance, tak jsem vyrazili s vozidli směrem do MG, kde jsem cestou erpil i špatné řídící schopnosti a dalších několik aspektů.

Na benzínce v Montgomery jsme měli dokonce, potyčku s pár hráči a tak dále. Taktéž přiznám, že jsem za důchodce nadával a tak dále. Ale snažil jsem se držet v tom, abych nerpil v rozporu s pravidly.

Budu rád i za zkrácením trestu, kdyby jsi nad mým trestem uvažoval.

Taktéž se chci omluvit jak z mé strany, tak ze strany kluků za znepříjemění RP.

Přeji pěkný den.

Nikosko

8.8.2023 01:00

Ahoj Nikosko,

tvá sepsaná odůvodnění jsou sice pěkná, přesto zůstáváš nedílnou součástí této ikonické dvojice, po novém tedy zřejmě i trojice, hráčů, které tu známe jako někoho, kdo si umí pěkně kazit reputaci absolutními nesmysly, které tu předvádějí. Jsem rád, že se snažíš RPit něco originálního, přesto ani při RP akci na benzínce jsem nedokázal shledat cokoli přínosného našemu RP světu, a bohužel na tebe musím pohlížet úplně stejně jako na tvé dva kolegy, byť samozřejmě nejsi ten, co aktivně pokřikoval "cigán" a přišlo mu to hrozně vtipné. Máš dost rozumu na to, abys pochopil, že nechat se strhnout špatnou bandou není to, po čem bys měl prahnout, a už by sis sám snad měl uvědomit, že takové nápady a takové akce na tebe mají zkrátka špatný vliv.

Nakonec však vemu ohled na skutečnost, že jsi poslední ban dostal před více než rokem, a byť jsi tedy dlouho na Skimu nehrál, zbytek trestu ti odpustím, byť jsem to původně nezamýšlel.


Powered by LeoSight IFS
LT~26