Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban.


7.8.2023 21:46

Zdravím všechny čtenáře této žádosti jsem tu opět s mojí druhou žádostí o unban.

Pro ty co nejsou v obraze tak zhruba 2 týdny zpátky jsem si podával moji první žádost o unban, no Dzardys mi zdělil že si mám žádost podat alespon měsíc po udělení trestu, tak sem i učinil a jsem tu znova, ban mi byl udělen za opakované TrashRP ban je permanentní. (zde přikládám moji první žádost https://leosight.cz/forum/topic/15446)

Rád bych se tu znovu ještě jednou omluvil samotnému Dzardysovi za moje chovaní na serveru. A všem členů PSA který ten den museli být svědky mého katastrofálního RP, a samozdřejmě mým kamarádům. Jak již Dzardys zmínil v první žádosti má historie je bohatá přiložil i obrázek kolik sem byl schopen obdržet banů za pouhý rok. Ano svých banů v historii jsem si vědom a vím že to není nic hezkého na co by se Admin chtěl podívat, Skimo jako takové bylo moje první jakékoliv RP co jsem kdy objevil a vůbec sem nechápal o co šlo i po následném zaučení sem nebyl schopen si zapamatovat tolik informací ohledně RP. Na to se nechci vůbec vymlouvat vím že neznalost pravidel člověka neomlouvá jen jsem na to chtěl poukázat. Ale uvědomil si svých chyb a rád bych Dzardysovi dokázal že to opravdu myslím vážně proto bych byl rád za zrušení banu. 

Závěr

Ode mě to bude dnes vše děkuji všem co si žádost přečetli, budu rád za zpětnou vazbu a přeji všem hezký zbytek večera dom1niic.

@Dzardys

8.8.2023 00:53

Ahoj, děkuji za pěknou žádost, ban ti byl zkrácen na dočasnou formu na dobu 60 dnů.


Powered by LeoSight IFS
LT~32