Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na administrátora KUBA

1 2 3



medveed

Hráč

1
1.8.2020 20:30

@Michael ja na tebe mam ten nazor že jsi arogantní idiot, o tom žadná uplně mimo téma,  to co ty píšeš je naprostá blbost :-D celou RP akci neseme v pořadku, jde jen oto že neudělal nic važného natolik aby zato dostal permu, to že Kuba nesnel to že na něj někdo řekl pravdu o něm a jeho chovaní je těžké, a to že Arcí je to co wolf řekl je pravda za jedna neni žadné vedení nic je to jen a pouze Admin nic víc 

 

neznamy#15 udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č. 6
1.8.2020 22:33, naposledy upraveno 1.8.2020 22:35 uživatelem Paradoxx

Názor sa dá vyjadriť aj bez nadávania a urážania dotyčnej osoby. V prípade, že by si svoj názor vyjadril slušne a rozumne, tak by ti žiaden trest udelený nebol. Názor typu: "Ty vole, ten admin je k####" sa nedá brať ako plnohodnotný názor, ktorý by nemal byť trestaný.

@medveed, myslím si, že tu nie si od toho, aby si určoval kto je administrátor alebo vedenie. Preto ťa do budúcna chcem požiadať, aby si sa takýchto narážok zdržal. 

 

Ban bude skrátený na 3 dni.

1 2 3


Powered by LeoSight IFS
LT~23