Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

UN ban 7dní


stevodrsnak

Hráč

4
8.8.2023 22:17

Dobrý deň milí AT chcela by som sa prvom rade ospravedlniť začo ako bolo napísane tragicke rp ? Čo som robila bolo to že som od ludí pýtala penazie 2. Rp driving čo som urobila ? Bola dopravná nehoda a bolo tam úske miesto na prejdenie tak som opatrne išla a omylom som skrtla auto ale iba trošku zpredu a uz ihned dával report a takyto stýl ale ignorovala som to lebo ja sa prosiť nebudem stýlom že neposielaj a prepáč atď, potom som si išla cca 40 alebo 50 neviem presne na križovatke a nejake porshe domna s praveho boku nabúralo mochlo isť cca 50 km/h tak som erpila dala som si status že citujem [ narazena Noha,ruka ,krvaca z nosa ,spalenina od pasu S pozdravom Emili🥰

14.8.2023 20:53

Ahoj, odpověď máš v tvém příspěvku výše. Příště prosím nebourat při dopravní nehodě, neobjíždět nesmyslně kolem nabouraného auta po chodníku a podobně. Děkuji, samozřejmě zamítám, trest ti vyprší zítra.


Powered by LeoSight IFS
LT~26