Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Perma Udělil: SovietDog.


Opilejdavid

Hráč

4
9.8.2023 00:33

(Omlouvám se že to píšu znova, ale napsal jsem tu první žádost blbě.)
Děkuji za pochopení.

Dobrý den, Omlouvám se za to že jsem porušil pravidla vašeho serveru a nedodržoval jsem zásady pravidel na serveru. Ale myslím si že po roce permy jsem si dost uvědomil že jsem dělal blbosti a choval jsem se až moc egoisticky a nebál jsem se permy. Ale když přišla tak jsem byl smutný a zklamaný. Tak jsem si začal více studovat pravidla a více erpit abych nabral zkušenosti a základní pojmy RP pravidel. Myslím si že jsem se ponaučil a zmoudřel. A proto se moc omlouvám a jestli by jste mi odpustili moje staré já a daly mi šanci moc bych si toho vážil a snažil bych se vás nezklamat že jste mi daly možnost znovu hrát na Skimu a já si toho nevážil jako minule. A snažil bych co nejdéle vydržet bez banu, a do příště se z chyb které jsem dělal při erpení na Skimu ponaučit a nedělat.
(jako třeba TreshRP nebo zneužití příkazů.)
Moc mi chybí hraní na Skimu a lidi na serveru.
Přeji hezky zbytek dne.
Děkuji předem za odpověď.
S pozdravem David.

9.8.2023 13:58

Nuže dobrá, permu ti shodím ale nebude to jenom tak. Ještě měsíc si budeš muset počkat než si budeš moct zahrát. A příště nedělej blbosti. unban schvalují.   


Powered by LeoSight IFS
LT~22