Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Napomáhaní při Alt to Alt (Permanent) @SovietDog


Mono

Hráč

27
9.8.2023 16:39

Úvod. 

 

Zdravíčko, tak začal bych asi tím že vás tu zdravím všechny, co tuto žádost čtete. Ať už jste hráči či Admini, ale hlavně tu zdravím tebe Soviete a díky, že jsi si udělal čas tuto žádost přečíst. Žádost podávám z důvodu toho, že bych chtěl Ban zrušit popřipadě zkrátit na nějakou tu menši dobu... Takže si zde rozdělím žádost do více částí, jak to dělají i jiný hráči a pokusím se to nějak nenatahovat. 

 

Historie. 

No... členem této komunity jsem už od roku 2021, kdy jsem si vlastně založil i tento účet. Nebudu lhát že to bylo moje první setkání s pojmem RP. Za celou svou rp " karieru " jsem nasbíral 8 banů, z toho ten poslední neboli ten osmý byl/je permabanem. Všech zbilích 7 banů je převážně za menši prohřešky, takže naštěstí tam nic tak hrozného není ( tímto neříkam že jakékoliv porušení pravidel je v pohodě nebo tak, leč myslím tím že to nejsou závažnější tresty). Tak nějakou dobu jsem se snažil držet dál od Ilegálu, leč i tak to bylo nedílnou součastí mého RP. 

 

Mé působení na serveru. 

Hrával jsem převážně za postavy, které si nikdo pomatovat a znát už radši nebude. Nejvíce mě můžete znát z postavy jménem Lennie Duggins a postavy Andrew Jackshon. Obě tyto postavi byli členy IZS složek, tedy Duggins členem PSA na hodnosti nadstrážmistra a Jackshon členem HZS na pozici praporčíka. Členem PSA jsem byl okolo 3 měsícu a u HZS... uff to už bude zachvíli rok. Za týto postavy jsem se snažil na serveru působit jak nejlépe to jen šlo. Za obě postavy jsem se nikdy nesnažil hráčum zhoršit zážitek z rpčka, ba naopak spíše jsem byl rád, když jsem viděl že svým působením hrač je " šťastný " a uživá si Rpčka. Leč celou tuto hru skazila jedná osoba, která mě poprosila, jestli bych mu nepomohl s Alt2Alt a já... jako primitiv jsem řekl že proč né, čímž jsem se dopustil porušení pravidla, neboli napomáhání k Alt2Alt. Také chci řict že už nikdy bych ani nepomyslel nad pomáháním jiným hráčum k porušení pravidlům, jak i k tomu abych sám úmyslně porušil jakékoliv herní pravidlo. 

 

 

Mé plány v připadnému zrušení banu. 

Jestliže se mi uděli alespoň to zkrácení, tak bych se chtěl dostat zpět k státním složkám a opět obnovit to, co mě tak na skimu bavilo. Chtěl bych se také vrhnout na takové moje menší projekty které jsem měl v plánu, jako custom handling vozidel a dalši menši prkotinky. 

 

Závěr. 

Jestliže jste to dočetli až sem, tak vám velice děkuji za váš čas. Hlavně děkuji tobě Soviete, že i přes to, že toho určitě nemáš málo, tak musíš řešit takového hlupáka co porušil herní pravidlo a teď... teď si žáda o druhou šanci a o odpuštění. Přeji tedy vám všem hezký zbytek dne, při čemž pevně v doufám v jak nejlepši verdikt. A jaký je důvod proč si tak brzo píšu žádost o unban? Důvod je jednoduchý a to je ten že když se koukám na na statistiky serveru a vidím ten počet aktivních lidí tak mi přijde divné že nemůžu být jejich součastí. 

  

Sp00k1 <3                                                                                                                                              @SovietDog

9.8.2023 18:11

Vzhledem k závažností čeho jsi provinil, ti to tu budu muset zamítnout. Neuběhl ani měsíc od tvého prohřešku. Můžeš to zkusit nejpozději za dva měsíce, dřív ne. 


Powered by LeoSight IFS
LT~34