Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[63/2023] Odvolání A. Corbyn z funkce a výběrové řízení na nového ředitele ZZS SA


Zeintar

Hráč

49
9.8.2023 22:15

KONGRES SAN ANDREAS


[63/2023] Odvolání A. Corbyn z funkce a výběrové řízení na nového ředitele ZZS SA


Dne devátého srpna roku 2023 se Kongres státu San Andreas rozhodl provést odvolání osoby jménem Andrew Corbyn z pozice ředitele Zdravotnické Záchranné Služby státu San Andreas. Toto rozhodnutí bylo přijato na základě několika faktorů, konkrétně kvůli náhlému opuštění území San Andreas, výmazu všech dokumentů souvisejících s činností Zdravotnické Záchranné Služby, nedostatečnému plnění povinností spojených s funkcí ředitele a zjevné neschopnosti řídit celkovou zdravotnickou záchrannou službu.

V souvislosti s uvedeným, Kongres spouští proces výběrového řízení na obsazení pozice ředitele Zdravotnické Záchranné Služby státu San Andreas. V průběhu tohoto výběrového procesu bude vyhodnocena a vybrána vhodná osoba, která by měla převzít zodpovědnost za vedení této zdravotnické instituce. Výběrové řízení začíná od zveřejnění tohoto příspěvku, končí v pátek 11.08.2023 v 20:00.


Výběrové řízení

Podmínky:

  • Platné řidičské oprávnění skupiny B a C
  • Komunikační schopnosti na perfektní úrovni
  • Občanská a trestní bezúhonnost
  • Zkušenosti s vedením týmu a prokazatelné manažerské dovednosti

Přihláška musí obsahovat:

  • Strukturovaný životopis, nebo vyprávěcí životopis

Přihláška může obsahovat:

  • Motivační dopis

Podepsán kongresman
Yukimura Torio

 

 

Podepsána předsedkyně kongresu
Elizabeth Hawkins

 

 

DnOndra

Hráč

50
10.8.2023 21:19

Životopis:

Jméno: Ezequiel Reyes

Věk: 26 let

Profese: Lékař

Pracovní pozice: Nemocnice Montgomery

Telefon: 580-569

E-mail: ezequiel.reyes@post.ic


Vzdělání:

- Lékařské studium, CEU Cardenal Herrera University, 2015 - 2021


Profesionální zkušenosti:

Lékař - Nemocnice Montgomery, 2023 - současnost

- Aktivně se podílím na diagnostice, léčbě a péči o pacienty s různými zdravotními problémy.

- Zajišťuji vedení lékařské dokumentace a komunikaci s pacienty a jejich rodinami.

- Úzce spolupracuji s dalšími členy zdravotnického týmu, jakou jsou laboratorní technici a pod., pro dosažení optimální péče o pacienty.


Personalista
- Nemocnice Montgomery, 2023 - současnost

- Zohledňuji potřeby personálu a zajišťuji efektivní průběh náborového řízení.

- Zajišťuji plynulý průběh pohovorů, hodnocení uchazečů a komunikaci s kandidáty.

- Zaměřuji se na vytváření a udržování pozitivních vztahů se současnými a potenciálními zaměstnanci.

 

Zapojení do činnosti výjezdového lékaře:

- Aktivně se účastním výjezdového lékařského týmu podle výzev dispečinku.

- Rychle reaguji na naléhavé situace a poskytuji nezbytnou lékařskou péči při haváriích, nehodách nebo mimořádných událostech.

- Spolupracuji s ostatními zdravotnickými profesionály a záchranáři, abych zajistil koordinovanou péči pro pacienty v rizikových situacích.

- Zajišťuji stabilizaci pacientů, základní lékařské zákroky a efektivní komunikaci s ostatními složkami záchranných služeb.

 

Odborné dovednosti:

- Široké znalosti v oblasti medicíny, diagnostiky a léčby.

- Schopnost efektivní komunikace s pacienty, kolegy a managementem.

- Zkušenosti s vedením týmu a koordinací pracovních úkolů.

- Analytické myšlení a schopnost řešit složité problémy.

- Znalost procesů náborového řízení a právních předpisů v oblasti.


Motivační dopis:

Vážený výběrový týme,

S velkým zájmem se hlásím na pozici ředitele Zdravotnické záchranné služby. Moje odborné zkušenosti jako lékaře a osoby zodpovědné za personální agendu v Nemocnici Montgomery mě motivují pro tuto náročnou úlohu, ve které bych mohl posílit a vést tým profesionálů k dosahování vynikajících výsledků.

Během mé práce v Nemocnici Montgomery jsem si vypracoval široké znalosti v oblasti medicíny, což mi umožňuje mít komplexní pohled na zdravotnické záležitosti a efektivně je řešit. Moje schopnost komunikace a spolupráce s různými členy zdravotnického týmu mě připravila na vedení a koordinaci týmu záchranářů, kteří mají významný vliv na záchranu životů. Jako personální pracovník jsem si osvojil důležité procesy náboru a získal zkušenosti v hodnocení a výběru kvalifikovaných kandidátů. Jsem přesvědčen, že tyto zkušenosti mi pomohou zabezpečit, že Zdravotnická záchranná služba bude mít tým oddaných profesionálů, kteří budou na úplně nejvyšší úrovni.

Zároveň se aktivně zapojuji do činnosti výjezdového lékaře na základě výzev dispečinku. Rychle reaguji na naléhavé situace a zajišťuji nezbytnou lékařskou péči v rámci výjezdu. Spolupracuji s ostatními členy týmu a zajišťuji koordinovanou péči pro pacienty v rizikových situacích. 

Jsem si vědom, že pozice ředitele Zdravotnické záchranné služby vyžaduje vysokou míru odhodlání, manažerského talentu a schopnosti rychle reagovat na naléhavé situace. Jsem připraven převzít tuto zodpovědnost a pracovat, abychom zabezpečili nejvyšší kvalitu péče pro naše pacienty.

S pozdravem, 
Ezequiel Reyes, M.D. 

10.8.2023 22:17

Curriculum vitae
Bianca Lytton, M.D.


Základní informace

Titul: Medical doctor
Jméno:
Bianca 
Příjmení:
Lytton

Místo narození:
Londýn, Spojené království Velké Británie. 
Datum narození:
06/02/98
Národnost:
 Anglická
Státní občanství:
San Andreas

Pohlaví:
Žena
Rodinný stav:
Svobodná

Kontaktní informace

Telefonní číslo:
832-985
E-mailová adresa:
bianca.lytton@post.ic
Trvalé bydliště:
Rich St. 2244, Los Santos, San Andreas.

Jazykové dovednosti

                · Anglický jazyk - rodilý mluvčí
                · Český jazyk - Jazykový stupeň C2
                · Italský jazyk - Jazykový stupeň C2

Dosažené vzdělání

UCL Medical School, 74 Huntley St, London WC1E 6DE, Spojené království. 
2017 - 2023, akademický titul Medical doctor.

Pracovní zkušenosti

St Thomas' Hospital, Westminster Bridge Rd, London SE1 7EH, Spojené království. 
2020 - 2023, Emergency Medical Technician - praxe během studia.

Zdravotnická záchranná služba San Andreas, Nemocnice Montgomery, San Andreas.
2023, Vedoucí lékař - vedoucí pozice Zdravotnické záchranné služby. 

Licence a certifikace

Řidičské oprávnění skupiny A,
Řidičské oprávnění skupiny B,
Řidičské oprávnění skupiny C, 
Zbrojní průkaz sk. T1,
Pilotní průkazy ARC, AGC, ROT, SER, MER.

Certifikace radiokomunikace Zdravotnické záchranné služby, 
Certifikace basic life support, 
Certifikace Intermediate life support, 
Certifikace Advanced life support.


Vážení kongresmani, 

tímto bych chtěla vyjádřit můj zájem o zúčastnění se výběrového řízení na pozici ředitele Zdravotnické záchranné služby San Andreas. Náhlý odchod ředitele A. Corbyna a jeho zachování se v danou chvíli, kdy se rozhodl smazat nejen veškeré výukové materiály a interní dokumenty záchranné služby, ale i veřejnosti přístupné dokumenty, mnou zarmoutila a dovolím si říci, že nezasáhla pouze zaměstnance záchranné služby. Jsem ráda, že kongres včas zareagoval a doufám, že nově vybraný ředitel bude více zodpovědný. 

Během své kariéry u Zdravotnické záchranné služby San Andreas jsem nasbírala, a stále sbírám nové zkušenosti. Byla jsem dosazena na pozici vedoucí lékařky nemocnice Montgomery s velikou úlohou - postarat se o obnovení lékařů a jejich činnosti. Byla jsem vhozena do jámy lvové, neboť činnost lékařů byla po dlouhou dobu zanedbávaným tématem, o kterém se raději mlžilo, než jej řešilo. S upřímností a pocitem klidu v duši mohu říct, že se mi v jámě lvové podařilo zvítězit a činnost lékařů uvést do pořádku. Obnovila jsem registraci k posouzení zdravotní způsobilosti a zařídila jsem plynulé řešení žadatelů. Podařilo se mi obnovit výjezdové lékaře, kteří dennodenně vyjíždí pomoci lidem v nouzi. 

Vzestup záchranné služby zarazil klín, odchod ředitele Corbyna a jeho smazání veškerých dokumentů. Neváhali jsme a s doktorem Benešem jsme začali naléhavě řešit problémy, které nám tato událost způsobila. Pan doktor zajišťuje obnovu výukových materiálů, díky jeho letitým zkušenostem se můžeme spolehnout na kvalitu materiálů, a tím kvalitnější vyučování akademiků. Já jsem si vzala na starost obnovu náborového řízení a opětovné spuštění registrace k zdravotní způsobilosti. Společnou silou a odhodláním tak učíme záchrannou službu znovu chodit. Jsem odhodlána pro obnovení profesionálního chodu záchranné služby udělat maximum a vynaložím veškeré síly k tomu, abychom na ni mohli být pyšní. Společně uděláme ze záchranné služby opět maratonce. 

Vážení kongresmani, děkujeme za váš zájem a rychlé činy. Všem kandidátům ve výběrovém řízení přeji mnoho štěstí a úspěchů. Mějte na paměti, že to neděláte pro sebe, ale pro nás všechny. Spolu to dokážeme. 


Bianca Lytton, M.D.

12.8.2023 22:35, naposledy upraveno 12.8.2023 22:43 uživatelem Kolpanek

KONGRES SAN ANDREAS

Ukončení výběrového řízení na pozici Ředitele ZZS SA


Dne 11.08.2023 bylo ukončeno výběrové řízení na pozici Ředitele ZZS SA. Následně na komunikačním zařízení Kongresu bylo zahájeno hlasování ve věci výběru nového ředitele. Zájemcům o pozici ředitele ZZS SA děkujeme za projevený zájem. Vybrat nového ředitele bylo náročné, neboť oba kandidáti měli perfektně rozepsané životopisy, včetně motivačních dopisů. Jsme si vědomi, že oba kandidáti mají nespočet zkušeností, avšak jsme museli vybrat pouze jednoho.

Kongres San Andreas se dne 12.08.2023 v 20:33 (ukončení hlasování) rozhodl jmenovat na pozici ředitele ZZS, slečnu Bianca Lytton, M.D. Tímto veřejným vyjádřením chceme nové ředitelce popřát mnoho štěstí, pevných nervů a mnoho úspěchu na její nové pozici. Vkládáme do nové ředitelky důvěru a zároveň doufáme, že nebudeme našeho rozhodnutí litovat.


Hlasování ve věci výběrové řízení na nového ředitele ZZS SA:

Hlasy pro kandidátku Bianca Lytton, M.D. (( @Zchovankyo ))

Pro ✅ Proti  ❌ Zdrželi se ⛔️ Nepřítomní ⭕️
Elizabeth Hawkins
Yukimura Torio
Dušan Badinský
Raymond Brantley
Laco Demeter
Zyra Robins
April Dayton
Weximilian Alexei
Annika Larsson
Pepek Novak


   

Kongresmani přihlášení k hlasování (10): Elizabeth Hawkins, Yukimura Torio, Dušan Badinský, Raymond Brantley, Laco Demeter, Zyra Robins, April Dayton, Weximilian Alexei, Annika Larsson, Pepek Novak.


Hlasy pro kandidáta Ezequiel Reyes, M.D (( @DnOndra )).

Pro ✅ Proti  ❌ Zdrželi se ⛔️ Nepřítomní ⭕️


Pepek Novak
Raymond Brantley
Weximilian Alexei
Yukimura Torio
Laco Demeter
Annika Larsson
Dušan Badinský
Zyra Robins
April Dayton

Kongresmani přihlášení k hlasování (9): Yukimura Torio, Dušan Badinský, Raymond Brantley, Laco Demeter, Zyra Robins, April Dayton, Weximilian Alexei, Annika Larsson, Pepek Novak.


E. Hawkins

 

 

Mgr. Elizabeth Hawkins
předsedkyně Kongresu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~74