Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

??


nerbusk

Hráč

2
9.8.2023 22:36, naposledy upraveno 9.8.2023 22:38 uživatelem nerbusk

Dobrý večer prátele, proč jsem dostal BAN za neco, co vedle mne delali dalši 3 lidi?

 

Troll? Proč nemužu hrat hulvata? Otravoval jsem hrače, ktery se choval cely den zle k me kamaratce.

Metagaming? Proč bych nemohl znat neči jmeno? Možna mi to rekla druha osoba, ktora toho človeka zna.

Mixing? proč mixing, vždyť ja jsem hral jenom IC. OOC jsem neresil ani jsem nic podobnyho cez IC nepsal, cely čas jsem hral IC charakter.

 

Ty BANi mate udelany trocha UNFAIR. S kamošom sme delali to same, presne to same, a ja mam 5 dni ban a on hra dal, tak potom už fakt nechapu.

Týmhle bych chcel požádať o UNBAN alebo aspoň vysvetlit proč když dva hráči delaj presne to same jeden ma BAN a jeden nema NIC! Nechápu logiku adminu v tom prípade.

10.8.2023 11:50

Ahoj, tak to vezmeme hezky postupně. 

Mezi hraním hulváta a trollem je velmi tenká hranice, sledoval jsem vás dost dlouho na to, abych viděl, že jste tu hranici překročili. Ano mluvím v množném čísle, nevím jestli sis všiml, ale ban dostal zanedlouho i tvůj kolega.
Jezdit po Montgomery, každého na potkání otravovat neprostými nesmysly, pokřikovat, to vážně není nic, co by se na serveru mělo dít a co je v souladu s jeho pravidly. V potaz jsem bral samozřejmě i tvou historii, kde už ban za troll máš a tím pádem jsem usoudil, že ti takové chování opradu není cizí. O tom jak se zde hodláš chovat a jednat s ostatními, ostatně dokazuje i název, který si dal této žádosti o unban. 

Co se metagamingu týče, jsem si jist, že k němu opravdu došlo, tento úryvek z logů, které mám k dispozici, mě v tom jen utvrzuje. Je to zároveň důkaz i o mixingu, jelikož tě daný hráč opravdu zaučoval, ale ooc v helper lounge. Právě proto si na ním šel s těmito slovy a právě proto znáš jeho jméno. 

Spoiler


Ale abys neřekl, že jsem ti nedal šanci. Pokud mi na můj discord kocvin#5908 pošleš logy, kde uvidím, že ti někdo opravdu jeho jméno IC sdělil, nebo taky logy, kde uvidím že se vaše postavy IC znají a opravdu došlo k tomu, co si mu tvrdil, jsem ochoten verdikt změnit a ban mírně zkrátit. Do té doby ti zůstává. 


Powered by LeoSight IFS
LT~25

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
FerryCZ

38Kč včera v 16:20

AsiLucker

200Kč včera v 11:29

Shawftty

87Kč včera v 04:21

Nejnovější uživatelé
Tomiooo

Registrován 29.4.2024

leonka231

Registrován 28.4.2024

BL4CKR0SE

Registrován 28.4.2024