Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unpermu.


akyoxq

Hráč

6
9.8.2023 22:57

Zdravím, rád bych se zeptal zda-li by byla nějaká možnost dostat šanci a dovolit mi opět si zahrát na serveru skimo roleplay, ačkoliv vím, že nejsem úplně svatý a dost jsem toho napáchal tak i tak se o to pokusím, uvědomuji si co jsem provedl a rád bych se za to upřímně omluvil. Od té doby už nějaký čas uplinul, není to tak dlouho ale i tak sem si dost uvědomil, že je to zbytečné a chtěl bych změnit moji reputaci u lidí a hlavně staff teamu. Čili tímto bych chtěl poprosit o druhou šanci a zažádat si o unpermu.

Předem děkuji za zpětnou vazbu.

13.8.2023 18:09
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
14.8.2023 20:56, naposledy upraveno 14.8.2023 20:56 uživatelem Pakandza

Ahoj, historii máš malou, nicméně něco znamená, když ti dám jako 6. trest rovnou permanentní ban. Zkus prosím na svém hraní zapracovat a nekaž ostatním požitek ze hry, v případě potřeby můžeš využít /hc - helpchat nebo kontaktovat jakéhokoliv helpera na Discordu LS. Pustím tě do hry. 


Powered by LeoSight IFS
LT~32