Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zrušení permanentního banu od Administrátora Dzardyse


neznamy#9198

Smazaný účet

13
13.8.2023 21:30, naposledy upraveno 13.8.2023 21:46 uživatelem neznamy#9198

Dobrý podvečer. Tímto bych chtěl pozdravit všechny hráče co čtou tuhle žádost a hlavně Administrátora @Dzardys od kterého mi byl udělen permanentní ban.

Začal by jsem tím co se vlastně stalo a za co mi byl ban udělen

Začalo to tím že byl večer a my jsme s dalšími hráčí šli vykrást banku. Dojeli jsme k bance umistíli auto ze zadu banku a šli jsme na vykrádání banky.
Vše ze začátku šlo úplně v pohodě, ale nastala nám taková situace, že do banky došel jinačí hráč (nebyl ze strany PSA ani od těch co vykrádali banku), který nebyl součástí RP akce a tak jsme se rozhodli na něho mířit a následně se rozeběhl a odešel zadním východem.
Následně jsem se šel podívat ze zadu banky a všiml jsi že danný hrač nastoupil do našeho auta a odjel a v tomto momentu už jsme věděli že je nejspíše po celé rp akci. No ale chtěl jsem to nějak vyřešit tak jsem jsi následně podal report.
Během toho co jsem poslal report, tak jsme RPili dál, následně jsem slyšel s hráčema se kterými jsem vykrádal banku sirény, což bylo všem jasné že přijíždí PSA.
Všichni jsme zaujali pozice a začal jsem řvát že bych rád vyjednával a čekal jsem na reakci od PSA.
Ale zhruba po 10 vteřinách jsem slyšel výstřel z brokovnice a bylo mi jasné že PSA nejspíše začali střílet první, protože ze strany co vykrádali banku nikdo brokovnici neměl.
Po té co zazněl výstřel, tak jsem sebral pytle a začal jsem utíkat předním vchodem, zhruba 10 vteřin jsem se motal kolem vchodu, protože jsem viděl přijíždět PSA Camaro a začal jsem utíkat směr ke knihovně, která se nachází v PC.
Zhruba když jsem se nacházel u kanceláře Spay, tak moje IC postava schytala zásah od brokovnice a začal na mě křičet PSA ať ležím na zemi a nevstávám, ale bohužel mě došli nervy, protože nám někdo ukradl auto a pak ještě šel první výstřel od PSA, bez nějakého vyjednávání, tak jsem skrze x vstal a zrušil animaci a zabil hráče od PSA a této chyby jsem jsi vědom a lituji toho.
Potom jsem běžel směrem do leva od banky, kde jsem stejně dostal PK od PSA.
Ležel jsem tam zhruba 3 minuty a následně mě to odpojilo ze serveru s důvodem, že jsem byl permanetně zabanovaný.


Závěr:
Vím že jsem nebyl moc svatý a tomuto serveru jsem nějak nepřidal moc dobrého RP.
Ale po čase mi hraní na skimu začalo dost chybět a dost hráču se kterýma jsem tam dříve RPil, tak bych se rád k RP vrátil a RPil tak jak se to má.
Kdybych se vrátil na skimo, tak bych upřímně nešel do PSA, protože bych to RP asi nezvládl RPit, ale zkusil by jsem rozjet postavu, která by se věnovala spíše HZS a později bych rozjel nějaký podnik nebo nějakou firmu to už by se časem ukázalo.


Díky všem co jsi čtete tuhle žádost nebo co jste už přečetli a předem díky za odpověď od Dzardyse.

14.8.2023 01:26

Ahoj, ban jsem ti nakonec zkrátil na zbývajících 30 dní.


Powered by LeoSight IFS
LT~43