Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na admina a hráče (Jakub Pokorný, John Sandler)

1 2 3



Maverick

Hráč

2
2.8.2020 15:54

Veď ale to je fuk, povie to v podstate na rýchlo a aj keby ti povie hocičo je to IC problém. Za to čo ti povie IC nemôže dostať OOC postih.

Lofanek

Hráč

31
2.8.2020 16:01

Neviem ako PČR, ale PZSR by ti povedala niečo v zmysle..

Ľahni si na zem a nerob pi*oviny! Následne by ti začala kopať do hlavy a strieľať do teba gumové projektily. (nekop ho, točia to :logan:) Stačí ti vidieť hocijaké video zo zásahu, ver tomu, že by sa žiadny policajt s tebou nesral.

Navyše, témou tejto sťažnosti absolútne nie je ICčkové neetické zaobchádzanie s tebou zo strany PČRky, čiže podľa môjho názoru ti dochádzajú argumenty a snažíš sa na Sandlerína nahádzať všetkú možnú špinu.

 

2.8.2020 16:04
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
neznamy#15 udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č. 19
2.8.2020 22:44, odstraněno 2.8.2020 23:21 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
3.8.2020 00:11
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

bit

Hráč

49
3.8.2020 15:33

Aight, takže jestli chápu dobře tak KONČÍŠ kvůli tomu že ti IC policie tyká ikdyž by s tebou irl zacházeli možná i hůř kdyby jsi odporoval a kvůli tomu že se tě admin snažil odbugnout a že se teleportnul na report? Jestli tohle je důvod no tak to je největší hovadina co jsem kdy viděl.

FluterShy

Hráč

11
5.8.2020 14:51, naposledy upraveno 5.8.2020 23:05 uživatelem FluterShy

Takže jestli to chápu dobře, víc ti vadili IC věci, než to, že ti Sandler chtěl pomoc z odbugnutí .. /facepalm ..
Přečetla jsem si to celé, protože mě zajímalo kolik chyb tam uděláš .. Nejsou to nijak chyby které by tě mohli pohoršovat ( i když stejně nejspíš pohoršují )tak se to nedá skoro číst .. /do začli jí bolet oči z toho co si přečetla ( Omlouvám se moje oči xD .. ) .. Těch argumentů je málo, a hlavně mixing .. Měl by sis uvědomit, jestli chceš řešit IC věc, nebo OOC, to co jsi tam napsal, tak mi přišlo, že si víc stěžuješ na tu IC stranu .. Ale je to jen můj názor, který pozorně poslouchej Nikoho nezajímá xD ..

Kenny15

Hráč

19
6.8.2020 23:17

Chlapče, já vím jaké to je, když se za Sandlera postaví banda debilů. Ano, musím to říct tak, protože bych nebyl ten správný člověk. Od té doby co je Sandler v A-Teamu, tak bylo na něj podáno víc stížností, než na mě a bývalého prezidenta, už nějaký pátek, zesnulého Václava Havla. Chlapče, za Sandlerem stojí banda debilů, co mají údajně vystudovanou vysokou školu tím, že si nechali udělat od Mika doktorát. Pokud se ti podaří ulovit nějakou věc, kde Sandler dělá píčoviny, rád to podpořím. Ale pokud nemáš eso v rukávu, tak tě pošlou všichni do temných a hlubinných končin světa, ze kterých nebudeš mít šanci se vyhrabat. Jediné co je ještě dobré, tak udělat petici proti Sandlerovi. 120 podpisů ti na jeho vyhazov z A-Teamu by bohatě stačilo. Taky jsem si tímhle prošel, ale hold jsem byl neúspěšný, a tak jsem na dobro s RP skončil, protože žádný kvalitní server už nikdy nebude. Už vidím otázku, on nějaký kvalitní server byl? Ano byl, ale to ty jsi chodil ještě do školky. Opravdu mě mrzí, to co se děje na Artheonu, opravdu mě šokuje, že po XYZ stížností je Sandler pořád Admin. Tam je někde zakopaný pes, kterého je potřeba vyhrabat ven. Ten pes, který vyřeší všechny problémy ostatních hráčů. Najdi ho, a všichni tě budou nosit na rukou.

 

Kenny15.

Petan09

Hráč

20
6.8.2020 23:30, naposledy upraveno 6.8.2020 23:31 uživatelem Petan09

Ježíš to co jsi napsal, Sandler patří k těch super aktivních a schopných adminů. To že ses posral že tě ic sesadil je tvoje p>čovina, a celá válka mezi vám zahrála pouze ic věci. A myslím si že bys měl klidnit slova. Ty bandy debilů si nech pro šašky jako jsi ty a netahej to sem. To že jsou na Sandlera stížnosti neznamená že je neschpnej idiot (nadávka nemá nijak Sandlera poškodit) jen není posranej jako někteří Admini a udělí radné tresty. Snad veškeré stížnosti na Sandlera nebyli prokázány. A ani tady není žádná Sandlerova chyba jako člena AT-Artheon. 

sandlerino

Hráč

39
7.8.2020 09:17

@Kenny15 Ano, jsou na mě stížnosti, ale zatím se nedokázalo, že jsem něco porušil. Spíš z toho můžeš vydedukovat, že aspoň něco dělám.

1 2 3


Powered by LeoSight IFS
LT~81