Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban za PG


Develon

Hráč

40
14.8.2023 19:22, naposledy upraveno 14.8.2023 19:28 uživatelem Develon

Zdravím , ačkoliv se nejedná o moc hodin , i tak bych rád požádal o unban. Můj ban byl za :

Situace je následující , vracím se z tahačem typu scania po dálnici směrem na obchodní centrum, když mi před nos skočí růžové BMW , jejich interakce je to že na mě zařvali VEN!!. Já osobně zaerpil že Schovala se pod volant. Myšleno to bylo tak že BMW bylo přímo u mě , a  kabina Scanie je vysoká , stačilo se na sedačce pouze zaklonit , a moje postava nemohla být vidět. To by vše bylo nejspíš v pořádku. Pod volantem jsem na vysílačku požádal o pomoc která byla vyslyšena a přijel Dreilor v Tahue, moje postava slyšela náraz jeho Tahue do vozidla BMW , a ve vysílačce se ozvalo : Zdrhej vole. A zde nastává ta chyba . Moje postava měla za to že jsem byl za volantem schován , nenapadlo mě zaerpit že se na sedačce srovnávám, Abych mohl odjet. Jen za toto jsem si vysloužil 6 hodin banu . a s těmi nesouhlasím. Rád bych byl o zkrácení , protože trestat lidi za to že se zapomenou srovnat na sedačce je moc , v souvislosti s tím že jsou tu opomíjeny daleko horší prohřešky. Sám Wareznavzdy dostal od druhé strany logy našeho RP . Jen pro ukázku sem přihodím:

Toto byla celá akce. Děkuji předem @nereznavzdy

Misator má klip kterej celou tu situaci zachycuje.

Edit: na vysílačku jsem zavolal ještě předtím než jsem šel pod volant, omlouvám se , mohu to dodat na vyžádání.

 

14.8.2023 19:32

Zdar,

ban jsem si určil na průměrný době jen za powergaming, ale i za dopad situace, resp. zvýhodnění, kdes ty byl furt "pod volantem" přitom jel a viděl, kam jedeš, poté by se to špatně RPilo i okrádačům.  Dále jsem bral potaz tvou historii.

Ke zkrácení nemám důvod, je to 6 hodin. 

Příjemnej zbytek dne.


Powered by LeoSight IFS
LT~21