Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

🤷🏻‍♀️


Memphis

Hráč

5
15.8.2023 00:28

Len by skmysa Dzardysa chcel spýtať na dôvod môjho banu. NonRp injures ? Kde? Tí PSA čo do mna narazili tak brzdili taktiež aj ja+ mám na aute zaRPene nejaké ochranné prvky. Ďalej ten driving. Ano prestrelil si mi koleso na aute ale na tom sa stále dá ísť... síce mi ošúcha disky ale koleso sa dá vymeniť, a hra sama od seba dáva obmedzenia keď máš defekt.Ale ak ide o tie skoky na ceste v SF......tak sa priznaj ty si robil to isté :) dokonca s rovnakým autom. A áno bral som do úvahy že mám defekt tak som pribrzdal ale spomaľovať na 20km/h nebudem. A pokiaľ viem tak audina je 4kola takže -koleso je podľa mňa v poriadku. Aj tak to nevysyčí hneď. Po 10-20 seknudach možno už bude guma úplne KO ale to už som bol dávno preč a to už nevieš že som si šiel po kraji SF pomaličky. Zjavne ťa to nezaujíma. A dotatky k tým INJ mne sa stať aj tak čo nemalo auto sa po "zrazke" pohlo asi o 50cm a naburali ma do zadu. Ja som mal helmu+ pasy+sedacky+rollcage. Takže keby sa tomu autu aj niečo stane IRL tak maximálne vytrne plechy. a keby mas námietky že by mi utrhlo poloosi alebo niečo. Tak aj tie sú spevnené a zo spodu plechy. Všetko to tam mám zaRPene. Takže pochybujem že v zrážke cca 30-40kmh sa mojej postave mohlo niečo stať. Maximálne autu ale isto nie tak žeby nebolo schopné ísť ďalej. A nejaké plechy ma moc nebudú zaujímať keď po mne hneď strielas z brokovnice či z čoho 😩Tak ja len tak že sa môžeš vyjadriť @Dzardys 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Duplicitní téma
15.8.2023 00:31

Už jsem ti jednou řekl, že se ti nehodlám nijak vyjadřovat, já ti ban nedal. Nespamuj fórum a raději si přečti odpovědi.

15.8.2023 00:39

Zdravím tě,

No, opravdu netuším, z čeho zde obviňuješ Dzardyse, když ani součástí dané RP akce nebyl. Po celou dobu jsi měl čest se mnou, ano, zvláštní že? Rada do příště, než začneš osočovat ostatní adminy, tak se alespoň ujisti, kdo z nás ti vlastně ban udělil.

Dobrá, TrashRP zde ani nebudeme rozebírat. "/me pasy ho udrzaly v sedacke" a vesele si jedeme dál. To stejné Injuries. Neviděl jsem u tebe nic, co bych měl ve statusu. A ne, zas tak slabý náraz to nebyl. Naboural jsi do policejního SUV, které má tak 2x váhy tvé Audi. Co se týče RP Drivingu, tak ne, ani to tak není za ty "skoky", nýbrž za tu tvou jízdu bez kola. Věř tomu nebo ne, ale tvoje vozidlo, i přesto, že to je 4x4, nepojede 230 bez kola a nebude jezdit tak, jak jsi jezdil ty.

Možná bych ve finále i zvažoval zkrácení trestu, avšak tvá žádost je dosti arogantně adresována, takže tuto možnost budu muset vyškrtnout. Zamítám.

S přáním pěkné noci,
magovec


Powered by LeoSight IFS
LT~34