Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

(Čepička 🧢) Žádost o zkrácení permabanu na dočasnou formu. @Dzardys


Cepicka

Hráč

29
15.8.2023 12:37

Ahoj všem, kteří si čtou tuto žádost o zkrácení banu na dočasnou formu.

Ban mi udělil administrátor @Dzardys dne 17.7.2023 za nenahlášení porušení pravidel, účast v parodické frakci (dále SD.), pravidlo 0 a disrespekt pravidel RP serveru.


Popis celé události:
Celá událost začala tím, že někoho z SD napadlo si koupit čtyřkolky a udělat si veselejší den.
Přičemž ale nikoho nenapadlo, že tím pokazíme požitek z RP jiným hráčům.
Brali jsme to více méně jako formu "zábavy", osobně v mém úmyslu nebylo myšleno na serveru nějak Trollit či porušit pravidla, ale stalo se.
Zaslechl jsem, že mají v plánu udělat již zmíněný program (klik), tak jsem se po chvilce přidal i já, z důvodu že jsem neměl co RPit a nechtěl jsem být sám.
"Zábava" započla, dali jsme si sraz na @Peli -ho vile, kde nás bylo asi 6-7 a vyjeli jsme do ulic. Po cestě ale bohužel došlo k masivním porušení pravidel, které jsem neměl ani tak na svědomí já, ale největším kamenem úrazu bylo to, že jsem je nenahlásil, jak bych správně měl učinit. Více méně jsem tam jen seděl jako spolujezdec a ani se nějak nevyjadřoval. A když už jsem řídil, tak dle pravidel. (Toto jsem já.) Po nějaké době na trati jsem si potom zalezl do růžku, a šel jsem na nějakou dobu AFK. (Ano, měl jsem jít spíše do F10.)
Po nějaké době jsem se vrátil, chvilku jel na trati a myslím že potom mě někdo přejel. (Měl jsem deathscreen.) Poté, co jsem skončil v nemocnici jsem se k nim už nevracel a po chvilce jsem šel úplně off. Poté jsem obdržel offline ban. V dobu, kdy jsem dostal ban jsem byl v Mariánských lázních. Obdržel jsem od kamaráda screenshot svého banu, a abych pravdu řekl...bodlo mě to a zkazilo mi to celou dovolenou. Né tím, že bych byl naštvaný na Dzardyse, ale tím, že jsem si až v ten moment uvědomil, co jsem udělal a neudělal správně.

Účast v parodické frakci:
Abych pravdu řekl, do té doby, dokud jsem neobdržel permanentní ban, jsem netušil že SD je parodická frakce. Bral jsem jí ICčkově jako přátelský spolek.
Avšak po obdržení případného zkrácení a vypršení banu jsem ochoten danou frakci ihned opustit. (Nic proti, ale za ban mi to nestojí.)

Proč bych si přál, a proč bych mohl dostat zkrácení banu?
Přál bych si dostat možnost se sem vrátit mezi své přátele, které na serveru mám.
(nyní tedy nemyslím členy SD, kteří mají ban souběžně semnou)
Po vypršení mého banu bych se vrátil ke svým IC plánům a na dané blbosti bych se již vykašlal. Nečekal jsem, že takováto hloupost mi přinese rovnou permanentní ban, když přihlédnu na svojí historii.
(14 banů, z toho 1 permanentní, poslední ban před permabanem byl 7.6.2022)
Zpětně na daný večer koukám úplně jinak. Donutilo mě to si v hlavě srovnat myšlenky a slibuji, že se budu snažit serveru být jak po IC stránce, tak i po OOC přínosem. Vím, že jsem se nezachoval správně a mrzí mě to. Příště už budu porušení pravidel nahlašovat. Chci se tímto přímo omluvit Dzardysovi, kterého jsme zaneprázdnili svojí blbostí v situaci, když měli dosti práce s jinými hráči. Osobně si nemyslím, že bych byl serveru škodlivý hráč, což doufám že si toto o mě nemyslí ani nikdo z Vás.

Bohužel již nevím co bych Vám sem mohl více dopsat, jedná se o můj první permanentní ban a narovinu, skimo mi chybí. Budu rád za veškerou odezvu pod žádostí, ať už reakcemi či rozumnými odpověďmi.
S přáním hezkého dne, Čepička. 🧢

15.8.2023 23:17

Ahoj, rozhodl jsem se tvé žádosti vyhovět a zkrátit ti trest na posledních 20 dní, přesto na tebe se vší upřímností apeluji, abys zahodil veškeré své tahanice kolem Sunrise Dogs, už si doufám dost dobře uvědomuješ, že to vede pouze a jen k problémům. Prokaž sobě i své historii laskavost a najdi si skutečně nějaké hodnotné RP ve fajn bandě.


Powered by LeoSight IFS
LT~51