Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban Dylan Saisuke


Dukkynko

Hráč

7
15.8.2023 15:00, naposledy upraveno 15.8.2023 15:12 uživatelem Dukkynko

Zas sa dostávame k banu za NON RP Driving aj keď ako chuj rpím pred adminom úpravu podvozku ktorá je zapisana v popise auta!
Auto zdolá - ťažší terén ako napr. polné cesty, trávnatu rovnú plochu.
Ban mi dal Admin ktorý hrá za postavu Lena Zayas.. Za to že ste amatéry a neviete ma chytiť ani strelbou po aute ja nemožem tak to prestante hrať na bany... IRL na 3jkovom golfe bez úpravy podvozku viete skákať po poli,. a to nehovorim že pri každom prejazde po polnej ceste som šiel pomaly jak traktor. po tom jak som si dal s vami tukanec som rpil odtrhnutý predný náraznik ,nalomenú prednú pružinu,prerazený chladič ,začal som rpiť že auto vynechava,. Nestihol som dorpiť uvarenie motora ani som nestihol zapisať poškodenie do Popisu auta, samozrejme lebo insta BAN,.. Injures nechápem čo by som mal RPiť kedže tie škrtance čo ste do mna tukali ,aby ma pretočilo , by som ani necítil kedže "Celoobličejova" Helma, 4 bodové pásy a rám - úpravy robene cez Tuning modul, tak potom na kú prdel v tom tuning module su ? Screeny a videa o tom že som jazdil RP driving, viem doložiť neskôr. Stále sa najdu admini čo keď nevedia zniesť že prehraju to hraju na bany. RPčko je hlavne o zábave a nie za možno jednu chybičku pri pol hodinovej nahanačke strielať hneď bany. Predom ďakujem. Žiadam buď o skrátenie BANu alebo úplne zmazanie banu aj z History. Peace. Duke.

Díky za pokazený deň.

15.8.2023 15:28

Opět a znovu tě zdravím,

Opět zde budeme řešit podobnou situaci, kterou jsme spolu řešili před několika měsíci. Tím není nic jiného, než tvůj RP Driving a jeho okolnosti. Nějak si to tu opět rozepíšeme.

Celá situace nastala tím, že jsi opět, zdůrazňuji OPĚT, vzal svůj černý Skyline bez SPZ a jezdil jsi přes radary. Ok, to se dá pochopit. Co se nedá pochopit je to, že s tímto autem vědomě provokuješ policejní jednotky. Zastavuješ u nich, pohybuješ se kolem nich a čekáš, kdy tě někdo začne nahánět. Rád bych ještě vyzdvihnul to, že tohle je poslední dobou tvé jediné RP, co zde předvádíš. Náhlé provokování policistů, pursuit a konec všeho.

Dostaneme se tedy k RP Injuries. To, že se sem tam s autem bočně odřeš je z mého pohledu v pořádku. Ale to, že během tvé spanilé jízdy srazíš 2 lampy už tak moc v pořádku není. Žádná snaha o RP, pouze se jede dále. Rozumím tomu, že zde zmiňuješ, že RP má být o zábavě. Mně toto ale jako způsob zábavy nepřijde. Když už chceš zábavu, proč ne férovou?

V trojkovém golfu skákat po poli? Ale noták, to nemůžeš ani ze srandy myslet, jako pokus o vtip. Sám mám přesně v takových autech na poli naježděno možná i stovky kilometrů, klasická vesnická zábava. Takové auto ti po poli bude skákat, avšak ne ve 200 kilometrové rychlosti, to se na mě nezlob, opravdu. Ban za RP Driving máš za to, jak jsi seskočil z dálnice FaF stylem, následně jsi to vesele vzal přes strmý kopec na polňačku. Tvoje vozidlo má mít údajně od admina zaRPené úpravy do terénu, avšak takové úpravy my, jako AT, píšeme do jiného /ed, než je přístupný hráčům.

Na závěr musím jen říct, že svou žádost o unban by jsi měl do příště adresovat s trošku vyšší úctou k nám adminům, pakliže předpokládáš, že tvé žádosti máme vyhovět. Já v takovém případě nebudu natolik milý, jako posledně a trest ti zkrátka dnes nezkrátím, ani nezruším. Zkus si najít méně kontroverzní RP, než je jen ujíždění policii.

S přáním pěkného dne,
magovec


Powered by LeoSight IFS
LT~27

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo