Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

| Zdravý rozum, historie | Otočení na Globálního Administrátora | Žádost o zkrácení permabanu na dočastnou dobu, @Dzardys x @SovietDog.


majkyyfn

Hráč

15
19.8.2023 00:06, naposledy upraveno 20.8.2023 17:00 uživatelem majkyyfn

Zdravím všechny čtenáře téhle žádosti a samotný A-team.

Předem bych chtěl požádat aby tuto žádost vyřešil samotný Dzardys, i když vím že ban mi udělil SovietDog.

Samozřejmě SovietDog je dobrý a hodný potrpí si na dobré RP a já sem byl opačný příklad. 

Děkuji ti za udělené bany které si mi nadělil. Vím, že si to udělal pro dobrou věc. ❤️

 

Tak nějak začneme, vemu to nějak zkráceně aby jste věděli co se stalo.

V dne 2.4.2023 konkrétně v 2:53 v noci.

Jezdil jsem si na motorce a řekl jsem si že pojedu do Los Santos pro nějaké věci, jedu a vjel sem do Dilimore protože sem jel jinačí cestou. Při vstupu do Dilimore si všimnu hráče který posedává na cestě vedle svého vozidla. Tak jsem si řekl co tam tak posedává, dojdu se za ním podívat. RPil si Injuries protože byl zřejmě zraněný, dojel sem k němu podíval se na něj a řekl jsem mu ,,Kokote".

Abych řekl pravdu nevím proč jsem to udělal, místo takové blbosti jsme si mohli krásně zaRPit a mohl hráčovi pomoct a nějak se zabavit.

Také historie.

Dá se říct že takového skvělého serveru jsem si nevážil, dělal jsem jenom kraviny a také jsem si za to odpykal tresty. Tohle je můj třetí Permaban a musím říct že kdybych ho neměl tak jsem jenom horší, Omlouvám se.

Chybí mi ty mechaniky, scripty, co Skimo nabízí na žádných serverech tohle není.

Děkujeme Rataji. ❤️

Bez lidí co tam hrajou každý den a tráví tam svůj volný čas by Skimo nebylo, chybí mi ta banda s kterou jsem si rozuměl a bylo dobrý RP.

Na závěr děkuji celému A-teamu který to tam drží aby ten server dával nějaký smysl, aby to nebyl klasický freeroam.

 

Byl bych rád za zkrácení banu klidně i na měsíc nebo 2 měsíce, vím že by to byla poslední kapička a vážil bych si jí.

 

Děkuji za přečtení mé žádosti, přejí krásný den či odpoledne či večer. ❤️

 

Mějte se hezky, ahoj! ❤️

@Dzardys

asdf

Hráč

15
19.8.2023 10:31, naposledy upraveno 19.8.2023 12:24 uživatelem asdf

No plno srdíček, lásky a lítosti. Já v tom vidím spíš faleš a pokrytectví. Dle mého názoru si unban nezasloužíš, na serveru si jenom škodil. Každého hráče si akorát jenom provokoval, zřejmě si i využíval toho, že můžeš nadávat v IC chatu, tak si každému nadával. Jsi Ratajovi vděčný za úžasné tuning menu, akorát úpravy vozu jsi snad nikdy neRPil, jenom to tam hodil přes tuning menu. Už je to tvoje třetí perma, za mě si další šanci nezasloužíš. Zároveň nechápu, proč by se tvojí žádostí měl zaobírat Dzardys, když poslední permu si dostal od Sovieta. 

Dohromady 38 banů, nikdy jsem od tebe neviděl snahu dosáhnout dobrého RP. A vylití si srdíčka a rozdání spousty lásky u žádosti ti (doufám) nepomůže. Třikrát a dost.

majkyyfn

Hráč

15
20.8.2023 01:34, naposledy upraveno 20.8.2023 01:36 uživatelem majkyyfn

Ahoj asdf.

Děkuji za odpověď z pohledu čtenáře žádosti.

Chtěl bych jenom zmínit že rozhodně sem nemyslel Mechanik ,,Tuning" Menu. Myslím to tak, že server má kvalitní mechaniku co se týče hraní. 

21.8.2023 23:15

Ahoj.

Když se podívám na tvou historii, nevidím v ní nic dobrého, upřímně mi dělá vrásky spousta banů za ilegální RP. Šanci ti přesto dám, ty bys však měl myslet na to, že jakýkoli další trest už může být skutečně permanentním.


Powered by LeoSight IFS
LT~59