Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban Dzardys

Jacmen007

Hráč

10
19.8.2023 14:50

Zdravím teraz nedávno mi bol udelený ban za zneužitie príkazu /unbug aby som vás dostal do deja hlavne Dzardysa. Dnes okolo 8:00 ráno cca nepametam si presný čas som išiel na server že idem robiť odťahovku chcel som vyjísť z garáže a nikde som nevidel žiadne výtahy na vstup a výstup tak som rozmýšlal čo dalej všimol som si že bolo pridany novy prikaz /unbug aby som sa aspon dostal z interieru nasledne ked som to použil ma to hodilo von a všimol som si že mame nový mapping na Corrnet firme  a na viacerých miestach chýbali výťahy ktoré následne asi o hodinu neskôr tam nahadzovala Puding tak žiadam o unban ktorý mi príde nepravom ked som nič nezneužíval len išlo o nedorozumenie 

20.8.2023 10:43

Ahoj, příběh hezkej a docela mi sedí i do druhého unbugu, vzhledem k tomu, že schodiště se nachází uvnitř garáže. Nicméně v garáži byl použit unbug z tvé strany znovu a to už poměrně zbytečně. Mimo jiné si nejsem vědom toho, že by vstupy do interiéru, které jsi potřeboval k jejich opuštění, nějak mizely, a na screenech téže není zjevné, že bys alespoň stál tam, kde bys stát při výstupu z interiéru měl. Pochopím samozřejmě, že se najednou ocitneš někde v "mlhovině", to se však nestalo.

No, zbytek trestu ti odpustím.