Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban - Holysek

20.8.2023 00:07, naposledy upraveno 20.8.2023 03:27 uživatelem NedamTi

Dobrý večer.. dostal jsem ban ve dne 16.8, chtěl bych si dnes požádat o unban.

K situaci proč jsem nechtěl rpit atd..

Připojil jsem se na skimo ani ne 10 min nebo 5 minut a hned co jsem se prostě připojil na mě řvali benga ať si odstoupim a tak, chtěl jsem s Adminem Holyskem vyřešit report kterej mi nikdo zatím ještě nepřijmul. (ptal jsem se pána Admina Holyska jestli má čas na vyřešení reportu trosku dlouhej.) Zatím co jsem se ptal ooc na mě tedy benga řvali a následně mi řekli že se mám otočit ke stěně a.. začínal jsem utíkat protože opravdu mě nestalo za to abych se připojil už po 3 a hned šel do jailu.. 

Omluva a ponaučení..

Moje omluva je taková že příště jak budu nasranej z takovych situacích si to nechat pro sebe a snažit se rpit abych ostatním hráčům neznechutil rpéčko.

Peace out NedamTi

@Holysek .

20.8.2023 03:40, naposledy upraveno 20.8.2023 04:26 uživatelem kormoo

Čau, předem říkám že s tvým unbanem nesouhlasím, maximálně nějaké to zkrácení.

Byl jsem jeden z policajtů který byl u "zásahu", nebýt tvé potřeby neustálého vyjadřování v OOC vše mohlo zůstat v IC, jakmile se ti IC něco nelíbilo hned to letělo do OOC, ale mile rád ti připomenu znění pravidla č.1 

1. Hráč je povinen hrát RP stále a to v souladu s pravidly serveru. To znamená, že po celou dobu hry se pohybuje v IC světě. OOC situaci může vytvořit pouze člen AT.

Arogance stále přetrvávala, stačilo s námi normálně pokračovat v RP a nemusel padnout žádný ban, ale opět to bylo samé OOC, bohužel prý RPit nebudeš. 😞

Mám tady screen, konkrétně ze 13.8.2023 - Zkus na těch nervech trochu zapracovat.

A absolutně nechápu proč chceš řešit s Holýskem report, který ti ještě nikdo nepřijmul, tady máme porušení pravidla č. 24

24. Pro komunikaci s členy AT slouží systém reportů. Potřebuje-li hráč pomoc od člena AT, může vyplnit report formulář (F2) a odeslat report. Dostupný člen AT s dostatečnými pravomocemi k vyřešení konkrétního reportu přijme odeslaný report s ohledem na jeho časové možnosti. Hráč nesmí na report upozorňovat v IC ani OOC chatu.

Od hráče který za to dostal pár dnů zpět ban bych očekával že si dá trochu majzla, bohužel.

Pokud si vážně musel odcházet jak tvrdíš, stačilo nám dát vědět do OOC, myslím si že většina lidí v PSA se ti přizpůsobí a trochu to RP urychlíme, přeci jen chápu že máš i svůj osobní život a povinnosti.

Pokud nechceš chodit do jailu, tak prostě a jednoduše nedělej věci kvůli kterým se tam dostaneš, taková rada na závěr, doufám že příště zvážíš své chování.

E: Až teď mi došlo že máš ban už čtyři dny, takže bych neviděl problém ani v možném unbanu. Každopádně příště si dávej prosím fakt pozor.

kormoo out✌️

20.8.2023 03:48, naposledy upraveno 20.8.2023 03:51 uživatelem NedamTi

noo ono to je tak ze ban nemusel padnout ani jsem ho nechtěl kazdopadne v ic svete jsem porad byl akorat jsem byl fakt nasranej protože je normální se připojit po unbanu a pak jít do vězení a pak zase do vězení a napotřetí ban?.. vím za to si mohu sám ale dá se říci že jsem chtěl řešit něco s holyskem protože report mi nepřijmul nikdo a to jsem měl ten report skoro furt asi tak týden jsem si daval report a nikdo to neřešil.. omlouvám se jestli jsem někoho tedy otravoval ale opravdu jsem to tak nechtel. Do toho moje přítelkyně?/ex asi nevím prostě neměl jsem na tu danou dobu fakt náladu a šlo to semnou z kopce.. 

Je pravdou to že nějaký moje problémy s tím vůbec nic nezajímají ale někdy city a i ty smutky celý večery neprospaný až do dneška je fakt hrůza..

20.8.2023 07:53

Byl jsi arogantní, jak na ně, tak i na mě a já tvoje výlevy opravdu tolerovat nebudu. Neustále si mi do PM psal at ti příjmu report a do OOC chatu si psal, že nehodláš dál RPit i po mém několikátém upozornění. Žádost o unban i zkrácení ti zamítám, v historii máš celkem dost banů, tak se nad sebou zamysli.