Zdravím , je to už několik měsícu co jsem dostal permanentní ban od Dzardyse.
Nyní bych poprosil aby si toto téma Dzardys prečetl a věnoval chvíli pozornost.
Velká omluva patří Dzardysovi , kdy jsem před pár měsícami dělal strašné věci ohledně mého chování apod.
Tímto bych se ti chtěl za to omluvit co jsem dělal a poprosil tak unban na serveru Skimo Roleplay kdy si už nic víckrát nebude opakovat, zde bych chtěl začít znovu kariéru a postup ještě než jsem začal dělat problémy.
Omluva patří i celé komunitě Leosight.cz a Ratajovi za nějaké dosažené činy. Omlouvám se a budu rád , pokud @Dzardys omluvu přijme. Děkuji mockrát
Proč dostat unban?
Jelikož bych chtěl dostat poslední šanci se celkově zlepšit u vás na serveru a dokázat to.
Zdravím , je to už několik měsícu co jsem dostal permanentní ban od Dzardyse.
Nyní bych poprosil aby si toto téma Dzardys prečetl a věnoval chvíli pozornost.
Velká omluva patří Dzardysovi , kdy jsem před pár měsícami dělal strašné věci ohledně mého chování apod.
Tímto bych se ti chtěl za to omluvit co jsem dělal a poprosil tak unban na serveru Skimo Roleplay kdy si už nic víckrát nebude opakovat, zde bych chtěl začít znovu kariéru a postup ještě než jsem začal dělat problémy.
Omluva patří i celé komunitě Leosight.cz a Ratajovi za nějaké dosažené činy. Omlouvám se a budu rád , pokud [user:3773] omluvu přijme. Děkuji mockrát
Proč dostat unban?
Jelikož bych chtěl dostat poslední šanci se celkově zlepšit u vás na serveru a dokázat to.