Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban / vysvětlení


matimeroCZ

Hráč

1
21.8.2023 00:14, naposledy upraveno 21.8.2023 00:16 uživatelem matimeroCZ

Zdravím, před cca 10 minutami jsem byl zabanovaný z důvodu Trash RP. 

Chtěl bych vám tu znovu rychle proběhnout situaci, kvůli které jsem byl zabanovaný. 

Byl jsem u benzínky v Mont, když jsem si podal inzerát že si chci pořídit nové auto, Poté jsem se chystal že odjedu  z parkoviště. náhle mě hrozně lákalo si trochu udělat drift tak jsem to vzal bokem kolem odbočky do Montgomery, a udělal jsem si dva donuty. v tu chvíli jsem uslyšel houkání a vyjelo zamnou policejní auto, tak jsem to vzal směrem na Buleberry, za bluebery v kopci v zatáčce mi to ujelo tudíž jsem jel zpátky směrem na Montgomery a kousek za Montgomery pod dálnicí jsem měl čelní srážku s autobusem. hned jsem napsal */me se bouchl o volant* uznávám je to trochu Trash RP ale v tu chvíli jsem pospíchal abych to stihl vše adekvátně zaerpit. v tu chvíli vylezl z auta admin a řekl že to byl copbaiting, a že se nemůžu bouchnout o volant že je to Trash RP. na to jsem mu odvětil že Copbaiting to nebyl protože jsem si ho do poslední chvíle ani nevšiml a než jsem se stihl vyjádřit k tomu že jsem se bouchnul o volant měl jsem ban na 6 hodin což mi přijde absolutně nepřiměřené ze strany admina. ano přiznávám že jsem to mohl zaerpit lépe ale měl jsem status a vše ostatní v pořádku. status jsem měl *zlomená levá ruka // rozseklá hlava // teče krev z nosu // v bezvědomí. jediné co bylo trash rp bylo teda to že jsem napsal /me se bouchnul o volant. v tu chvíli mě totiž nic lepšího nenapadlo nemám asi tak dobrou představivost, byl bych moc rád kdyby se k tomu vyjádřil dotyčný admin tudíž: Wareznavzdy : Děkuji. 

Mé jméno ve hře je: - Gustavo Miguel Dias -

21.8.2023 00:39

Zdar, 

samotné bouchnutí do volantu je prostě trash RP a nic jiného. Ještě při takové rychlosti, co mi byla popsána, tak je to trash RP jak vyšité. Hodím tady link jen na Džardysův topic kolem toho https://leosight.cz/forum/topic/9426.

Další věc cop provoking, který jsem zmínil jen při řešení s tebou. Důvod proč není v banu uveden je, že jsem natáčel až při křižovatce u stanice. Jednoduše, viděl jsem tě jak tam jezdíš v mustangu za ostatníma parkujícíma autama po trávě, následně ses rozjel k výjezdu z jednosměrky, neboli přesně tomu kde jsem zrovna stál, projel kolem mě, vyjel z jednosměrky protisměrem a začal si tam dělat donuty na křižovatce, kde jsem na tebe najel a začlo ujíždění. Co mě utvrdilo, že to cop provoking byl a tvůj záměr bylo rozpoutat pursuit

Můj první záměr ti nebylo dát hned ban, chtěl jsem jen napomenutí, avšak nemám rád nějaké arogantní chování, kdy už mi začal začátek s tebou dost vadit, který mě přiměl dát ti ban. 

Avšak status chválím, je to lepší než 78% ostatních zde na skimu.

Trochu jsem se zde rozepsal, důvody k tomu banu byly dle mého dostatečný, jelikož se jedná o 5 hodinový ban, tak jej nebudu nějak zkracovat, zítra ráno si už zahraješ. 


Powered by LeoSight IFS
LT~24

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3496 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

38Kč včera v 17:26

p0KyX

30Kč včera v 13:37

LadyHope

300Kč 2.5.2024 18:16

Nejnovější uživatelé
Davemoravia

Registrován 3.5.2024

Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024