Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žadost o UNBAN


FromCZE

Hráč

4
21.8.2023 20:41, naposledy upraveno 21.8.2023 20:52 uživatelem FromCZE

zdravim chtel bych podat žadost o UNBAN ktery mi udelil kocvin nedokazal mi rict z jakeho duvodu a jeste mi ho prodlouzil dekuji za pochopeni a prosil bych o ten UNBAN. Lukas Hasak

21.8.2023 21:04

Ahoj, jsem celkem klidný člověk, ale lež je jedna z věcí, kterou opravdu nenávídím a nebudu jí tolerovat. Není mojí povinností ti nic vysvětlovat a nechat se ve hře přemlouvat abych vám trest neudělil, mohl jsem vám napálit bany a více se s vámi nebavit. Místo toho jsem se na vás z dobré vůle portl a situaci s vámi probíral, to že jste nečetli co jsem vám psal, nebo spíš prostě nechtěli číst, už není můj problém a alespoň vím, že už to příště neudělám, tedy u vás dvou určitě ne. 

Dostalo se ke mě video, kde s kolegou ve dvou A8 bezdůvodně na dálnici vybržďujete kamion a snažíte se ho bez jakéhokoliv RP zastavit, podle vašich slov, jen tak ze srandy. Pomyslnou třešničku na dortu všemu nasadil tvůj kolega, který vjel pod kola jedoucího návěsu a ten ho přes střechu přejel. Z této situace, kterou právě popisuji, si vyfasoval ban za nenahlášení porušení pravidel z jeho strany a za pravidlo 0, jelikož takové legrácky, které jste si z daného hráče dělali není nic, co by na server patřilo. 

Spoiler



Prodloužení si pak dostal za další situaci, kdy si po nehodě RPil injures stylem "/me bouchl se o volant a zatahli pas", tolik k TrashRP. Krátce po tomhle, když na tebe dva policisté mířili zbraní a vyzývali tě k vystoupení z vozidla, jsi vzal a bez špetky strachu z místa odjel, toliko k tomu fearu. Myslím, že tady není o čem. 

Téma zamykám a bany rušit nehodlám, byly z mého pohledu oprávněné a moc tomu nepomohlo ani to, jak se tady chováš a jak ses choval na discordu než jsem si tě zablokoval. Pokud nebudeš s mým verdiktem spokojen, máš možnost si podat stížnost. 


Powered by LeoSight IFS
LT~24

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3496 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

38Kč včera v 17:26

p0KyX

30Kč včera v 13:37

LadyHope

300Kč 2.5.2024 18:16

Nejnovější uživatelé
Davemoravia

Registrován 3.5.2024

Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024