Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban.


matyseeek69

Hráč

5
21.8.2023 20:41

Zdravím,chtěl bych požádat o unban,který mi byl udělen Kocvinem,nedokázal nám říct,za co nám byl Ban udělen,říkal akorát věci,který jsme ani v plánu neměli,zkoušel jsem psát i na Discord,aby mi zaslal videa z toho co jsem udělal blbě. Děkuji krásný zbytek dne.

FromCZE

Hráč

4
21.8.2023 21:12

jen tak pro pana kocvina na discord jsem nepsal ja ale matyseek,ale to video by jsme chteli videt 

21.8.2023 21:13

Ahoj, jelikož první věta vašich žádostí je na chlup stejná, dovolím si také první odstavec zkopírovat z mé odpovědi pro tvého kolegu. 

Jsem celkem klidný člověk, ale lež je jedna z věcí, kterou opravdu nenávídím a nebudu jí tolerovat. Není mojí povinností ti nic vysvětlovat a nechat se ve hře přemlouvat abych vám trest neudělil, mohl jsem vám napálit bany a více se s vámi nebavit. Místo toho jsem se na vás z dobré vůle portl a situaci s vámi probíral, to že jste nečetli co jsem vám psal, nebo spíš prostě nechtěli číst, už není můj problém a alespoň vím, že už to příště neudělám, tedy u vás dvou určitě ne.  

K banu asi tolik, najížděl si s osobákem před rozjetý kamion jako by to byl papírový model, chtěl bych tě vidět jak tohle děláš v reálu a co by z tebe bylo kdyby tě vážně sejmul. Následně si podjel pod návěs a ten celé tvé auto přes jeho střechu přejel, bez jakéhokoliv RP si pokračoval dál v jízdě. K tomuhle všemu jsem pak přidal ještě to vaše bezdůvodné otravování a vybržďování daného hráče. 

Ban je oprávněný a zůstává tak jak. Je na tobě jak se s tím popereš a snad si při tom čekání uvědomíš, že pravidla jsou tady od toho aby se dodržovaly, u délky trestu jsem přihlédnul i ke tvé historii banů, kterou máš obsáhlejší než tvůj kolega. 


Powered by LeoSight IFS
LT~32