Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

zadost o unbani - mxtej / @kocvin Nedostatečné RP injures, Powergaming, Zdravý rozum, Nedodání videa z přepadení (10 dní)


mxtej

Hráč

5
22.8.2023 11:16

Zdravím,

19.8.2023 v 17:44 jsem dostal ban na Skimu na 10 dní za následující důvody

Nedostatečné RP injures, Powergaming, Zdravý rozum, Nedodání videa z přepadení (10 dní)

Abych vás uvedl do situace, naboural jsem čelně lehce do druhého hráče u tunelu směrem do SF z LS za benzínkou, poté jsem zarpil RP injuries a jelikož jsem chtěl vydělat peníze, tak jsem viděl jako dobrou příležitost okrást druhého hráče z toho důvodu, že se staral o zraněnou osobu ve vozidle. Poté co jsem zarpil injuries tak jsem si nasadil masku, snažil se okrást hráče z důvodu že mu druhá osoba nemůže pomoct kvůli svému zarpení injuries. 

Teď abych se dostal k nějaké té obhajobě.

Nedostatečné RP injuries - Nevím o tom, že bych injuries rpil nedostatečně. Dle mého screenu a dle toho, jak jsem viděl srážku tak jsem zarpil injuries v celku přesné, jelikož jsem podobný čelní náraz v podobné rychlosti ( cca 80km/h jelikož jsem brzdil ve chvíli, kdy mi bylo jasné že dojde ke střetu ) zažil irl, sice to není úplně procházka růžovým sadem, ale nic horšího než otřes mozku se stát prakticky nemůže. Takže jsem rp bezvědomí či podobných stavů vynechal, z jak již zmíněných osobních zkušeností s dost podobnou rychlostí a střetem.

Powergaming - U tohoto pravidla si taktéž nejsem jistý z jakého důvodu, avšak myslím si že to souvisí s tím, že jsem dle admina neerpil dostatečné zranění a poté ujel. Jak jsem již řekl, s bezvědomím jsem nepracoval a tak jsem byl při smyslech na tolik, abych mohl poté ujet s tím důvodem, že jsem se bál kdyby chtěli zavolat PSA a řešit to, jelikož jsem v tu dobu měl odebraný ŘP skupiny B. Tímto si myslím že jsem tento bod vysvětlil z mé strany.

Zdravý rozum - Toto taktéž nějak souvisí s předešlými pravidly, dle mého tedy nevím jak to bylo myšlené ze strany @kocvin , každopádně i toto rád vysvětlím. Na tom co jsem udělal nevidím nic zas tak strašného, jelikož se takovéto okrádání a využívání situací děje častěji než si dokážeme představit. Zkráceně nevidím v tomto problém jelikož jsem se snažil neporušit žádné pravidlo, každopádně admin si dokázal najít čistě 4 důvody banu. Nemyslím to špatně vůči @kocvin , myslím si že skvěle odvádí svoji práci z důvodu častého odpovídání na reporty a řešení. Jsem rád že mě nechal prvně tak nějak vysvětlil co se stalo a že mi nepřistál hned ban jak se může stát u dalších členů A-T. 

Nedodání videa z přepadení - Ano, s tímto pravidlem souhlasím, začal jsem s okrádáním asi 10s poté přestal, z části protože hráč stál na místě a říkal že nic nebude dělat a neměl fear, z druhé části protože jsem si uvědomil, že když natáčím přes OBS tak mi to nahrává black screen, nikoli záznam obrazu ze hry. 

 

Uběhli 3 dny, jsem si vědom mých chyb a byl bych rád za unban, jelikož jsem opravdu porušil jen 1 pravidlo, dle mého teda. Byl bych rád kdyby kocvin nebo někdo jiný poslal clip z té situace, a zárověn mi u toho vysvětlil co a jak jsem porušil. Pokuď teda nebude chtít kocvin udělit unban. Každopádně @kocvin opravdu prosím, dej mi unban a nech mě si zahrát na skimu. Zachvíli končí prázdniny a já ještě před koncem prázdnin jedu do práce, poté budu na intru a doma budu jen o víkendu, chci si užít poslední chvilky Skima doma a né jen o víkendu když budu mít možná čas Skimo zapnout. Dle mého 3 dny jsou dost velká doba na to, aby si člověk se zdravím rozumem uvědomil co udělal a jakožto správný člověk jsem schopen se omluvit což taktéž právě teď dělám. Jsme přece jen lidi a ty dělají chyby, ze kterých se člověk učí, jakožto třeba já. 

 

Děkuji za odpověď a příjemný zbytek dne a prázdnin těm, kdo jdou do školy,

s láskou

-mxtej

 

Mikle

Hráč

5
22.8.2023 13:12

Příteli dovol mi abych ti něco vysvětlil a zároven přilil i já svou troškou vody do mlýna. To co píšeš nahoře je nesmysl, v určitém ůhlu pohledu. Psal jsi že jsi v realitě jel cca 80km/h zabrzdil jsi a přežil jsi. No jestli jsi to přestál jenom s krvácením z holeně, odřeninou od pásu a neměl jsi nic jiného zlomeného, naraženého ani nic podobného, tak gratuluji. Stáváš se novým bohem a já tím pádem odevzdávám život a veškeré své zkušenosti od JSDH a policejní školy na které stále studuji, hořícím veverkám z planety Muchi-Muchi. To auto co jelo předemnou byl Ford Raptor F-150 s rámem. Mimo jiné to vozidlo je posazené dokonce výše než ta tvá Audi A8 se kterou jsi to do toho hráče narval. Jelikož jsem jel kamionem a jel jsem 80 a F-150 jedoucí předemnou jela taky 80 km/h a ty jsi do kopce taky letěl při nejmneším abych ti nekřivdil 70 minimálně 60 km/h tak by jsi nebyl schopný s tím autem odjet po vlastní ose protože celý předek té tvé A8ky by byl zaražený dozadu k tobě, a ty by jsi byl rád že dýchaš. Zkuste si najít fotografii toho jak vypadá auto po čelním nárazu v 80ce do stěny. Tady se srazili 2 auta jedoucí proti sobě takže se ta rychlost ještě násobí. Takže ty tady teda ve finále popíráš zákony fyziky. To auto by samo neodjelo a ty by jsi nevylezl. Tečka. Nebudem se bavit o případném požáru vozidla nebo i vozidel a dalších věcěch, i když vzhledem k tomu že podmínky pro přijetí do IZS na serveru na kterém hrajeme jsou tak strašně postavený na hlavu že při obsazenosti 80 hráčů z 250 je tam maximálně 6x PSA, 0x až 2x ZZS, a 3x až 4x HZS kteří navíc pomalu nereágují na volání, a to nejlepší pak tam najdeš 40x mechanika kteří to ani nedělají ani neRPí, ale to jen takové dloubnutí do problému který celkem dost vnímám. 

Zdravý rozum

Opravu si myslíš že zdravý rozum nebyl porušen ?

Já bych řekl že byl kromě tvého RP které jsi tam předvedl, k tomu připočtu to tvé vyhrožování banem jako by jsi byl Game master nebo Administrátor, nesvědčí o zdravém rozumu. Po tom co by jsi takhle zbořil auto i kdyby se ti povedl vylézt ven by jsi měl ůplně jiné starosti než řešit to jak někoho okradeš. Mimo jiné porušení zdravého rozumu bylo to co jsi předvedl po srážce vejš celkově. Mimo jiné okrádat člověka poskytujícího první pomoc je opravdu vrchol toho mít rozum a taky vrcholem morálky ale to zde není předmětem.

Nedodání videa

Tady asi není ůplně o čem. Chceš okrádat a vzhledem k tomu že tady opravdu lidem nestačí loggy bohužel a tím pádem tu skoro bez nahrávání nemůžeš vůbec nic tak to je tvoje blbost že tě to vůbec napadlo.

Závěr

Tímto bych asi shrnul vše co jsem chtěl jako ůčastník říct. Porušil jsi minimálně 3 pravidla a navíc tu podkládáš situaci kterou jsi měl prožít a ani jsi neřekl širší kontekxt. Kdybych se svým 20 let starým autem v 80ce naboural do 4 kartonových krabic plných papíru, tak bych taky vylezl ven z auta živý a zdraví a vyšel bych z toho s rozbitým nárazníkem max chladičem.

Přeju všem čest a sílu, mnoho RP bez banů a nesmyslných akcí a předem se omlouvám za hrubky nebot' je to psáno ve spěchu. Jako řidič autobusu nemám moc času na psaní dlouhých slohovek.

 

mxtej

Hráč

5
22.8.2023 16:44

Jak jsem řekl, některého pravidla jsem si vědom a uznávám že jsem ho porušil, převážně Dodání videa, každopádně v dobu kdy mi ukázalo OBS že nahrává black screen tak jsem přestal a nepokračoval v tom.

''No jestli jsi to přestál jenom s krvácením z holeně, odřeninou od pásu a neměl jsi nic jiného zlomeného, naraženého ani nic podobného, tak gratuluji.''

Neerpil jsme žádné krvácení z holeně ale z nosu, zlomeného jsem něco mít mohl to nepopírám a mohl jsem dopsat aspoň zlomenou nohu či ruku, avšak jak říkám omlouvám se a chybama se člověk učí. Uznávám svoji chybu a neříkám že jsem to neporušil. 

Každopádně bych byl rád za ten unban, uběhli přece jen 3 dny a pro mě je to dost času na to si uvědomit co jsem udělal, když budu za 12 dní týden pryč a přes víkend budu mít sotva čas zapnout MTA a jít na Skimo, proto bych byl rád aby jste mi, hlavně @kocvin zlepšil zbytek prázdnin unbanem, budu se snažit Injuries rpit více adekvátně a rozsáhle.

@Mikle děkuj že si napsal odpověd a mohl jsem ti to vysvětlit, i tobě se omlouvám za to co si kvůli mě musel mít za RP.

24.8.2023 11:24

Ahoj @mxtej, nechal jsem ti nějaký čas na rozmyšlenou a mezitím přemýšlel, jak s touto situací naložit. Měl jsem vypracovaný delší text, abych ti objasnil veškeré pravidla které si porušil, ale Mikkle nademnou už to moc hezky shrnul za mě a bylo by zbytečné se opakovat. Snad jen k tomu powergamingu dodám, že byl jednak za to, jak si z nehody odjel po vlastní ose, i když by auto stoprocentně nebylo schopno jízdy a druhak za to, jak si dokázal po takové ráně ještě pobíhat okolo a snažit se okrádat.
Nejsi jediný, kdo nějaký ten karambol v autě zažil, mám jich taky pár na kontě a jsem si jistý, že bys takhle v reálu opravdu nejednal. 

Avšak dnes si přesně v polovině svého trestu, moc se mi líbí jak si žádost sepsal a jak dokážeš ve slušnosti a v pokoře komunikovat s ostatními. Student už sice dávno nejsem, ale tvůj argument ohledně prázdnin, chýlících se ke konci, taky chápu. Ban ti tedy zruším a budeš se moct připojit zpátky do hry. 
Budu moc rád, když to zároveň bude tvůj poslední ban tohoto druhu.


Powered by LeoSight IFS
LT~44

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3496 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

38Kč včera v 17:26

p0KyX

30Kč včera v 13:37

LadyHope

300Kč 2.5.2024 18:16

Nejnovější uživatelé
Davemoravia

Registrován 3.5.2024

Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024