Zdravím,
19.8.2023 v 17:44 jsem dostal ban na Skimu na 10 dní za následující důvody
Nedostatečné RP injures, Powergaming, Zdravý rozum, Nedodání videa z přepadení (10 dní) |
Abych vás uvedl do situace, naboural jsem čelně lehce do druhého hráče u tunelu směrem do SF z LS za benzínkou, poté jsem zarpil RP injuries a jelikož jsem chtěl vydělat peníze, tak jsem viděl jako dobrou příležitost okrást druhého hráče z toho důvodu, že se staral o zraněnou osobu ve vozidle. Poté co jsem zarpil injuries tak jsem si nasadil masku, snažil se okrást hráče z důvodu že mu druhá osoba nemůže pomoct kvůli svému zarpení injuries.
Teď abych se dostal k nějaké té obhajobě.
Nedostatečné RP injuries - Nevím o tom, že bych injuries rpil nedostatečně. Dle mého screenu a dle toho, jak jsem viděl srážku tak jsem zarpil injuries v celku přesné, jelikož jsem podobný čelní náraz v podobné rychlosti ( cca 80km/h jelikož jsem brzdil ve chvíli, kdy mi bylo jasné že dojde ke střetu ) zažil irl, sice to není úplně procházka růžovým sadem, ale nic horšího než otřes mozku se stát prakticky nemůže. Takže jsem rp bezvědomí či podobných stavů vynechal, z jak již zmíněných osobních zkušeností s dost podobnou rychlostí a střetem.
Powergaming - U tohoto pravidla si taktéž nejsem jistý z jakého důvodu, avšak myslím si že to souvisí s tím, že jsem dle admina neerpil dostatečné zranění a poté ujel. Jak jsem již řekl, s bezvědomím jsem nepracoval a tak jsem byl při smyslech na tolik, abych mohl poté ujet s tím důvodem, že jsem se bál kdyby chtěli zavolat PSA a řešit to, jelikož jsem v tu dobu měl odebraný ŘP skupiny B. Tímto si myslím že jsem tento bod vysvětlil z mé strany.
Zdravý rozum - Toto taktéž nějak souvisí s předešlými pravidly, dle mého tedy nevím jak to bylo myšlené ze strany @kocvin , každopádně i toto rád vysvětlím. Na tom co jsem udělal nevidím nic zas tak strašného, jelikož se takovéto okrádání a využívání situací děje častěji než si dokážeme představit. Zkráceně nevidím v tomto problém jelikož jsem se snažil neporušit žádné pravidlo, každopádně admin si dokázal najít čistě 4 důvody banu. Nemyslím to špatně vůči @kocvin , myslím si že skvěle odvádí svoji práci z důvodu častého odpovídání na reporty a řešení. Jsem rád že mě nechal prvně tak nějak vysvětlil co se stalo a že mi nepřistál hned ban jak se může stát u dalších členů A-T.
Nedodání videa z přepadení - Ano, s tímto pravidlem souhlasím, začal jsem s okrádáním asi 10s poté přestal, z části protože hráč stál na místě a říkal že nic nebude dělat a neměl fear, z druhé části protože jsem si uvědomil, že když natáčím přes OBS tak mi to nahrává black screen, nikoli záznam obrazu ze hry.
Uběhli 3 dny, jsem si vědom mých chyb a byl bych rád za unban, jelikož jsem opravdu porušil jen 1 pravidlo, dle mého teda. Byl bych rád kdyby kocvin nebo někdo jiný poslal clip z té situace, a zárověn mi u toho vysvětlil co a jak jsem porušil. Pokuď teda nebude chtít kocvin udělit unban. Každopádně @kocvin opravdu prosím, dej mi unban a nech mě si zahrát na skimu. Zachvíli končí prázdniny a já ještě před koncem prázdnin jedu do práce, poté budu na intru a doma budu jen o víkendu, chci si užít poslední chvilky Skima doma a né jen o víkendu když budu mít možná čas Skimo zapnout. Dle mého 3 dny jsou dost velká doba na to, aby si člověk se zdravím rozumem uvědomil co udělal a jakožto správný člověk jsem schopen se omluvit což taktéž právě teď dělám. Jsme přece jen lidi a ty dělají chyby, ze kterých se člověk učí, jakožto třeba já.
Děkuji za odpověď a příjemný zbytek dne a prázdnin těm, kdo jdou do školy,
s láskou
-mxtej
Zdravím,
19.8.2023 v 17:44 jsem dostal ban na Skimu na 10 dní za následující důvody
Nedostatečné RP injures, Powergaming, Zdravý rozum, Nedodání videa z přepadení (10 dní) |
Abych vás uvedl do situace, naboural jsem čelně lehce do druhého hráče u tunelu směrem do SF z LS za benzínkou, poté jsem zarpil RP injuries a jelikož jsem chtěl vydělat peníze, tak jsem viděl jako dobrou příležitost okrást druhého hráče z toho důvodu, že se staral o zraněnou osobu ve vozidle. Poté co jsem zarpil injuries tak jsem si nasadil masku, snažil se okrást hráče z důvodu že mu druhá osoba nemůže pomoct kvůli svému zarpení injuries.
Teď abych se dostal k nějaké té obhajobě.
Nedostatečné RP injuries - Nevím o tom, že bych injuries rpil nedostatečně. Dle mého screenu a dle toho, jak jsem viděl srážku tak jsem zarpil injuries v celku přesné, jelikož jsem podobný čelní náraz v podobné rychlosti ( cca 80km/h jelikož jsem brzdil ve chvíli, kdy mi bylo jasné že dojde ke střetu ) zažil irl, sice to není úplně procházka růžovým sadem, ale nic horšího než otřes mozku se stát prakticky nemůže. Takže jsem rp bezvědomí či podobných stavů vynechal, z jak již zmíněných osobních zkušeností s dost podobnou rychlostí a střetem.
Powergaming - U tohoto pravidla si taktéž nejsem jistý z jakého důvodu, avšak myslím si že to souvisí s tím, že jsem dle admina neerpil dostatečné zranění a poté ujel. Jak jsem již řekl, s bezvědomím jsem nepracoval a tak jsem byl při smyslech na tolik, abych mohl poté ujet s tím důvodem, že jsem se bál kdyby chtěli zavolat PSA a řešit to, jelikož jsem v tu dobu měl odebraný ŘP skupiny B. Tímto si myslím že jsem tento bod vysvětlil z mé strany.
Zdravý rozum - Toto taktéž nějak souvisí s předešlými pravidly, dle mého tedy nevím jak to bylo myšlené ze strany [user:7842] , každopádně i toto rád vysvětlím. Na tom co jsem udělal nevidím nic zas tak strašného, jelikož se takovéto okrádání a využívání situací děje častěji než si dokážeme představit. Zkráceně nevidím v tomto problém jelikož jsem se snažil neporušit žádné pravidlo, každopádně admin si dokázal najít čistě 4 důvody banu. Nemyslím to špatně vůči [user:7842] , myslím si že skvěle odvádí svoji práci z důvodu častého odpovídání na reporty a řešení. Jsem rád že mě nechal prvně tak nějak vysvětlil co se stalo a že mi nepřistál hned ban jak se může stát u dalších členů A-T.
Nedodání videa z přepadení - Ano, s tímto pravidlem souhlasím, začal jsem s okrádáním asi 10s poté přestal, z části protože hráč stál na místě a říkal že nic nebude dělat a neměl fear, z druhé části protože jsem si uvědomil, že když natáčím přes OBS tak mi to nahrává black screen, nikoli záznam obrazu ze hry.
Uběhli 3 dny, jsem si vědom mých chyb a byl bych rád za unban, jelikož jsem opravdu porušil jen 1 pravidlo, dle mého teda. Byl bych rád kdyby kocvin nebo někdo jiný poslal clip z té situace, a zárověn mi u toho vysvětlil co a jak jsem porušil. Pokuď teda nebude chtít kocvin udělit unban. Každopádně [user:7842] opravdu prosím, dej mi unban a nech mě si zahrát na skimu. Zachvíli končí prázdniny a já ještě před koncem prázdnin jedu do práce, poté budu na intru a doma budu jen o víkendu, chci si užít poslední chvilky Skima doma a né jen o víkendu když budu mít možná čas Skimo zapnout. Dle mého 3 dny jsou dost velká doba na to, aby si člověk se zdravím rozumem uvědomil co udělal a jakožto správný člověk jsem schopen se omluvit což taktéž právě teď dělám. Jsme přece jen lidi a ty dělají chyby, ze kterých se člověk učí, jakožto třeba já.
Děkuji za odpověď a příjemný zbytek dne a prázdnin těm, kdo jdou do školy,
s láskou
-mxtej