Zdravím, před několika lety jsem na tomto serveru dostal IPban. Po několika letech jsem usoudil, že by bylo rozumné si požádat o unban. Ban sem dostal za Nedostatečné injuries, DM. Mezi těmi lety jsem se toho o RP naučil mnohem více, než jsem dřív (předtím, než jsem dostal ban) uměl. Velice lituji toho, co jsem zavinil a chtěl bych se omluvit za moje dřívější, poněkud arogantní chovaní. Slibuji, že se toto nebude opakovat :) Pokavad je zapotřebí zaslat muj serial, jsem schopný ho zaslat. Myslím, že mi ban udělil @Puding
Zdravím, před několika lety jsem na tomto serveru dostal IPban. Po několika letech jsem usoudil, že by bylo rozumné si požádat o unban. Ban sem dostal za Nedostatečné injuries, DM. Mezi těmi lety jsem se toho o RP naučil mnohem více, než jsem dřív (předtím, než jsem dostal ban) uměl. Velice lituji toho, co jsem zavinil a chtěl bych se omluvit za moje dřívější, poněkud arogantní chovaní. Slibuji, že se toto nebude opakovat :) Pokavad je zapotřebí zaslat muj serial, jsem schopný ho zaslat. Myslím, že mi ban udělil [user:3980]