Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení trestu


Kejmen

Hráč

3
23.8.2023 09:21, naposledy upraveno 23.8.2023 09:37 uživatelem Kejmen

Zdravím včera jsem dostal ban na 14 hodin ani jsem si pořádně nestihl přečíst důvody a dostal jsem prodloužení na 14 dní, uznávám že jsem si za mé chování trest zasloužil ale 14 dní mi nepříjde adekvátní. Na serveru jsem začínal být aktivní a chci si ho užít dokud mám ještě čas hrát. Ponaučení z trestu jsem si vzal ještě před tím než jsem ho dostal chyba byla zásadně na mojí straně zkrz nepodložené RP logama, ale 14 dní mi příjde jako dost přemrštěný trest. Omluvám se Adminovi který semnou záležitost řešil moje chování nebylo na úrovni, ale nikde nepadl žádný disrespekt na stranu Admina či Admin týmu, ještě jednou se za své chování omlouvám a prosím o zmírnění trestu.

Myslím že ban mi dával @Holysek

23.8.2023 16:31

No, fajn. Trest ti bude zkrácen o 10 dní, tudíž na 4 dny a doufám, že ti ty 4 dny budou stačit na uvědomění si svých činů a neustálého posmíváni na mojí osobu. Pokud ne, tak další trest už bude vyšší a o žádném zkrácení už nebude řeč. Hraj podle pravidel, dodržuj je a pak nemusíš řešit takové problémy.

Ban ti bude zkrácen na 4 dny hned, jak se k tomu dostane nějaký admin vzhledem k tomu, že jsem teď v práci a nemám možnost se dostavit do večera na skimo.


Powered by LeoSight IFS
LT~20