Dobrý den ,zdravím všechny čtoucí moji ubohou žádost o zrušení permabanu . Už to je asi 8 mesíců co mi byla perma udělena a to z důvodu porušení pravidla 21 . a pak pokus o podplacení Administrátora , nadávka se dá ještě snást ,třeba týdením banem ,ale podplacení? To byla ta největší hloupost kterou jsem mohl udělat .Navíc jsem danou situaci nemyslel vážně a i mé chování celkově .třeba ujíždění autem i přes to že auto nemělo kolo .Takže bych se rád Omluvit @SovietDog za své chování a že jsem to bral na lehkou váhu a měl z toho srandu ,pak taky příslušníkům PSA za mé nadávky ... Rád bych si zas někdy skimo zahrál a už vím jak bych se měl chovat jinak by mě čekalo zas tohle . I když tak dlouho jsem na skimu nehrál ,tak se vynasnažím aby má uroveň rp byla co nejlepší a také abych neporušoval pravidla .
žádost o zrušení /zkrácení permabanu
Dobrý den ,zdravím všechny čtoucí moji ubohou žádost o zrušení permabanu . Už to je asi 8 mesíců co mi byla perma udělena a to z důvodu porušení pravidla 21 . a pak pokus o podplacení Administrátora , nadávka se dá ještě snást ,třeba týdením banem ,ale podplacení? To byla ta největší hloupost kterou jsem mohl udělat .Navíc jsem danou situaci nemyslel vážně a i mé chování celkově .třeba ujíždění autem i přes to že auto nemělo kolo .Takže bych se rád Omluvit [user:475] za své chování a že jsem to bral na lehkou váhu a měl z toho srandu ,pak taky příslušníkům PSA za mé nadávky ... Rád bych si zas někdy skimo zahrál a už vím jak bych se měl chovat jinak by mě čekalo zas tohle . I když tak dlouho jsem na skimu nehrál ,tak se vynasnažím aby má uroveň rp byla co nejlepší a také abych neporušoval pravidla .
žádost o zrušení /zkrácení permabanu