Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - TheOliverT


TheOliverT

Hráč

8
23.8.2023 23:57

Přeji dobrý večer všem právě aktivním, i neaktivním hráčům na této platformě.

Přicházím zde s žádostí o zrušení permanentního banu, který mi byl udělen před nějakou dobou, přesněji to byl přelom roku 22 a 23. Od tohoto času uběhla už nějaká doba a z mého pohledu, jsem se ve svém celkovém chování viditelně posunul.

Nechci tady ze sebe dělat chudáčka a říkat jak všechno bylo ze zoufalosti a bla bla, upřímně se přiznávám, že jsem se v té době choval absolutně zle, ale to chci ovšem napravit a začít opět přinášet lidem na serveru nějakou zábavu, nebo je rozesmívat mým tupým humorem.

Vše to začalo pouhými hrátky a zesměšňováním pár ostatních členů komunity a pokračovalo to hůř a hůř. Toto dětinské chování jsem už ale hodil za hlavu a nemám plánu v tom pokračovat.

Většina mých narážek na ostatní byly zbytečné, ale i tak jsem v tom viděl něco, co mě v tu chvíli za monitorem extrémně rozesmálo a přišlo mi to vtipné.
Po pár měsících bez hraní na serveru mi došlo, že to byla chyba a RPení právě na Skimu, mi celkem chybí a že tam mám celkem dost vzpomínek, kterých by mohlo být ještě více. I když toto zase může vypadat jak pouhý a porušitelný slib, který už jsem v minulosti třeba použil, rozhodně tomu tak není, chtěl bych se vrátit ke klasickému RPení jako dřív a obnovit si staré známosti.

V tomto příspěvku bych se chtěl omluvit všem lidem z Admin Teamu, které jsem mohl nějakým způsobem poškodit. Zejména Dzardysovi, který mi právě tuto permu udělil. I k těmto výjevům napíšu jen to, že byly zbytečné a v ŽIVOTĚ bych nechtěl jakkoliv pošpinit tvé jméno.

Všem lidem, kterým jsem mohl pokazit samotné RPení se omlouvám a přísahám, že už se nebude nikdy odehrávat nic, co bylo dříve. Ať už to bylo bezvýznamné "kropení", či jen nadávky v chatu. Doufám, že to přijmete v pořádku.

Teď se tedy můžeme dostat k tomu, proč si myslím, že by mi měl být udělen unban. Jde mi zejména o společnou zábavu, kterou jsme zažili se spoustu ostatních hráčů, ať to jsou jen přiblblé traffic stopy u kterých jsme se zasmáli, nebo snad větší akce. Většinou, až na mé výjevy, to byla pro nás všechny zábava a podle ohlasů, tímto se nechci chválit, se to lidem líbilo a lidi měli mé postavy rádi. Vše to ale bohužel skončilo tak jak to skončilo a toho je mi líto.

Skimo mi už jen kvůli té nostalgii a zábavě chybí a nikdy nezapomenu na to, co jsem na Skimu s kamarády zažil.

Jak už jsem výše psal, moje omluva patří hlavně Dzardysovi, kterému jsem nejspíše udělal největší problémy a bral mu čas, který mohl využít na něco lepšího a produktivnějšího.


Doufám, že se budeme moct opět nějak dohodnout a žádám vás všechny, aby pod tento post napsali svůj upřímný názor, ať už je jakýkoliv. Předem díky za případnou odpověď, ať už je kladná či nikoliv.

S přáním hezkého večera,
TheOliverT.


24.8.2023 08:07

Ahoj,

mé stanovisko i nadále zůstává nepozměněné, jsi dost starý na to, abys dokázal nést následky za své jednání, a takové texty plné lítosti a stesku po Skimu očekávám naopak spíše od mladších jedinců. Ty jsi po celou dobu měl nadhled a přesto jsi měl potřebu udělat to, co jsi udělal, z mé strany zůstává permaban permabanem.


Powered by LeoSight IFS
LT~35

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3496 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

38Kč včera v 17:26

p0KyX

30Kč včera v 13:37

LadyHope

300Kč 2.5.2024 18:16

Nejnovější uživatelé
Davemoravia

Registrován 3.5.2024

Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024