Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Asspulling] Žiadost o unban alebo skratenie banu


jozkoo

Hráč

17
24.8.2023 01:30, naposledy upraveno 24.8.2023 06:39 uživatelem jozkoo

Zdravim po niakej dobe zase niečo pišem aj ked nerad ale chcel by som sa vyjadrit k tejto situacii ktora nastala.

Dnes asi pred 40min sa stala situacia kedy ma nahanalo PSA. Utekal som peši pričom som sa otočil stlačenim kolečom myši asi 10-15 metru zamnou bolo PSA zašiel som za stenu a vytiahol som glock bez akehokolvek RP. Ano žiadne RP vytiahnutie glocku neprobehlo ale keby v tej rychlosti pišem /me tak som ICčkovo mrtvej.

Ano keby mam Akačko, Broku adt... V taške tak ano nevytiahnem ju len tak a nezačnem strielat.
Za mna stačilo to /ame ktore piše automaticky.
A ešte jedna vec ked dobehol @nereznavzdy do autoškoly tak som RPil že si šaham na glock. Tak isto by som to zaRPil aj v tej situacii keby mi nehrozi PK keby pišem /me alebo /ame.

            Edit: Bol by som rad keby sa mi k situacii vyjadri Warez myslim si že už ban nebudem mat ked si to najde ale za vyjadrenie by som bol rad. Viac než dost ludi mi napisalo že sa to nemusi RPit. Na Skimu hrajem porevažne ilegal RP a zatial nemal žiaden člen AT problem s vytiahnutim zbrane. A nie raz som sa stretol v prestrelke s členom AT. A Tak isto ako Dragon napisal tiež som bol v tom že sa male zbrane sa "nemusia" RPit a tak isto ako som spomenul stym nemal žiaden člen AT problem. Za mna uplne zbytočny ban. Peace.   

24.8.2023 02:15
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
24.8.2023 10:45

Zdar,

Glock si Rpil, že máš pod kalhotami na pravém stehně, zda jsem to z toho zmatečnýho RP(kde nevím, jestli ty si vůbec věděl, kde ten Glock máš) v odboru dopravy pochopil. 

Při samotné naháněčce, kde si i střílel jsem už ale nebyl, přesněji jsem vzal potom report, který na tebe byl podaný. Dobře, nevím kdo to toleroval, ale od mých začátků se zbraněmi open carry stačí automatický /ame, skryté nošení by se mělo RPit lépe. Ostatně, sám píšeš, že než bys napsal /mě tak bys byl mrtvej, ale i IRL kdybys po rychlém útěku pár metrů před policajtem z kalhot doloval Glock, tak bys neskončil nejlíp. Při tomto RP bylo tedy zrovna dost poznat neRPní vytahování, kde měla PSA výhodu, jelikož si byl na útěku bez zbraně v ruce, ale najednou se ti tam ta zbraň objevila..

Zamítám a zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~40