Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Porušení globálního pravidla 1. (Permanent) @Pakandza


ToTum

Hráč

17
25.8.2023 01:47

Porušení globálního pravidla 1.


 

Zdravím, rozhodl jsem se dát tomu druhou šanci, a po dlouhé době si píšu žádost o udělení unbanu.

Ban mi byl udělen 27.2.2023, od GA @Pakandza.


Ban byl udělen z důvodu psaní urážlivých PMek. Jako jeden z mála jsem posílal nevhodné a urážlivé zprávy jednomu hráčovi, posílal jsem mu i jeho adresu možného trvalého bydliště, v ten moment mi to přišlo jako sranda, ale už uběhl nějaký ten pátek, možná necelých šest měsíců a v době banu, jsem si uvědomil svojí chybu kterou jsem udělal a která se už nikdy nebude opakovat. Chci se omluvit danému hráčovi kterého jsem urazil anebo dokonce mu znepříjemnil hraní na serveru. Celá tahle situace byla myšlena dost ironicky z mojí strany. Vím že tahle žádost není dokonalá, a je krátká, ale bohužel už mě nic nenapadá.
Chtěl bych se omluvit i adminům, kteří museli řešit danou věc, toť odemne vše a přeji všem čtenářům krásný zbytek večera, či dne. ❤️


                                                                                                                                             ToTum

SilveR

Hráč

34
7.9.2023 16:52

Ahoj @ToTum, vyjadrím sa k tomu, keď že som ten hráč ktorého si urážal a posielal mi nevhodné a urážlivé správy.

V prvom rade by som začal tým že ty + tvoji kamaráti to robili taktiež, niektorý majú už dokonca aj unban, tak budeme spoločne dúfať v to že ho dostaneš aj ty. Nemal som problém s tým čo ste mi posielali alebo ste mi písali, ja som sa aj tak poväčšine na tom zasmial, pretože mám takú povahu a je mi jedno nejaké urážanie a každý ma na niekoho nejaký názor. 

Nahlásil som tento problém prevažne z dôvodu kyberšíkany určite vieš čo to je, v školách sú o tom prednášky, a jednu si asi určite videl takže to tu nebudem nejakým dlhým štýlom rozoberať. 

Chcem len aby ste sa poučili a neopakovali túto istú blbosť na niekom inom, poprípade na mne. 😅 

Vieme že internet je veľmi nebezpečné miesto, a mnoho ľudí si práve kvôli kyberšikane buď ublížilo alebo zahodili svoj drahocenný život, lebo si nejaký Pepikovia z 5.B robili z niekoho "srandu" písanou formou. Myslím si dostatočné múdry a empatický človek na to aby si tieto slova pochopil poprípade pochopili keď že nebol si jediný ktorý to robil.

 

Nechcem touto správou hovoriť že mám nejaké psychické problémy alebo tak, to vôbec nemám, som šťastný človek čo si takéto veci neberie vôbec k srdcu. Chcem len poukázať na to že niekedy nemusíte vedieť čo je v človeku a čo si môže kvôli takýmto "srandám" urobiť, skúste sa nabudúce vcítiť ako by ste sa sa vnútorne cítili vy keby si niekto z vás uťahuje ako ste si uťahovali vy z niekoho iného. 

 

Už nechám rozhodnutie na Pakandzovi, ale myslím si že ak si si prečítal celu tuto správu tak verím že si si z nej niečo vzal srdcu, to bude všetko. Majte sa krásne, držím palce v úspechu. 

 

S láskou SilveR. ❤️

            

 

 

23.9.2023 10:45

Ahoj, máš unban, nyní se můžeš napojit do hry.


Powered by LeoSight IFS
LT~98