Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zkrácení banu.


hnus8

Hráč

6
27.8.2023 18:31

Dobrý den, před čtyřmi dny jsem dostal ban na 20 dní za "Pravidlo 0, spam v IC chatu, TrashRP".

 

Proč jsem Trollil? Protože jsem se v ten den velice nudil, toto se stalo snad po druhé nebo po třetí co jsem na skimu. Chápu že si říkáte jak se mohu nudit? V ten den jsem celý den nic nedělal a jako svůj terč jsem si vybral lidi na skimu. Příště až se budu nudit tak to raději odpojím než abych tam oxidoval ostatní.

Proč jsem spamoval v IC Chatě? Jak jsem psal už nahoře, Trollil jsem to, zatím se mi moc nestalo kdy jsem spamoval do IC Chatu. Toto je taktéž moje vina, čí jiná že?.. 

Pravidlo 0 jsem mohl dodržet. Toto jsem mohl opravdu dodržet. Je má chyba že jsem neRPil vše co jsem měl, nedržel jsem se RP a nepsal jsem do IC chatu.

Ponaučení
Svých chyb si velice uvědomuji. Příště vím že když budu chtít trollit tak to raději odpojím a nebudu otravovat ostatní. Toto už se víckrát nestane.

28.8.2023 15:37

Pokud peak toho, co dokážeš udělat, aby ses zabavil, je troll v rámci projektu, který stojí přinejmenším jeho majitele spoustu času a nervů, tak nás nepřesvědčuješ o ničem pozitivním z tvé strany. Osobně jsem striktně proti.

hnus8

Hráč

6
28.8.2023 17:52

To máš asi pravdu no. Uzavři to, já si počkám těch 20 dní. Myslím že si za ty dny snad uvědomím co mohu na skimu dělat kromě trolení.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~37