Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Zneužitie prikazu /unbug]


jozkoo

Hráč

17
28.8.2023 03:00, naposledy upraveno 28.8.2023 03:03 uživatelem jozkoo

Opät zdravim pri žiadosti o unban. 

Dostal som ban za presnejšie "Opakované zneužívání příkazu /unbug".

Ale k veci stale neviem kde som prikaz zneužil dokonca zneužival. Myslim si že ban bol udeleny za unbug ktory som dal asi tak 1 hodinu dozadu kedy som si chcel vyskušat či ide unbug dat aj inemu hračovi neviem prečo ma to vôbec zaujimalo ale skusim som dat /unbug a ID hrača ktory somnou RPil. Nie nefungovalo to ako som si myslel ale vyportovalo to mna z INT. Potom som si normalne odomkol INT a vošiel som zase dnu. Stale nevidim kde som prikaz zneužil dokonca zneužival. Nikdy by ma nenapadlo zneučivat to a ani som nemal šancu to niak zneužit.  Nikdy prikaz /unbug ktory som použil v RP neovlivnilo RP. Jasne že by som to neopužil keby som niekde uneseny a len tak dam /unbug a ujdem si. Stale si stojim za tym že som prikaz nezneužival preto zakladam aj toto forum.

Dakujem za vyjadrenie od @Dzardys . Peace. 

28.8.2023 09:23

Ahoj, unbug jste nedostali, aby jste s ním dělali voloviny, jeho funkce je stejně sepsána v devlogu. Nicméně tvrdíš, že jsi ho nikdy nezneužil, tak mi prosím vysvětli, proč ses tedy

24.8. 15:52 unbugnul z prostředka obchodu

27.8. 4:21 unbugnul z prostředka Bellevillu.

A proč mi samozřejmě píše Silver PMky na Discord coby tvůj advokát…

Unbug pro vás není cesta z interiéru ven bez nutnosti chůze, unbug je pro vás nástroj, kterým si můžete ušetřit čekání na report. Pokud si to obhájíš, v pořádku, dostaneš unban. Pokud ty unbugy byly zbytečné, ban ti můžu rovnou protáhnout za lhaní.

Nemyslete si nikdo, že nevíme, co s těmi unbugy děláte.

jozkoo

Hráč

17
28.8.2023 23:20, naposledy upraveno 28.8.2023 23:47 uživatelem jozkoo

 Tak začal by som asi unbugom v Bellevillu.

Unbug som použil skor už pri dverach ale k veci. Sam neviem čo sa tam dialo a prečo som unbug dal ale asi možem povedat že bol unbug "zbytočny" ale stale to neovlivnilo RP a jediny kto somnou v tu dobu RPil bol Barty+Zyxel ktory boly v čase kedy som unbug dal už davno vonku takže to nemalo žiadny vliv na RP ušetrilo mi to 2-3sekundy keby idem von normalnou a legitivnou cestou. Po unbugu som išiel hned do auta a po par minutach off.

Teraz k unbugu v obchode.

Tento unbug nebol použity zbytočne. V hre sa mi bugol telefon ktory furt zvonil a nechcel som ist relog lebo mam low pc a docela to zdržuje aj inych ludi ked pojim 10min+, takže som dostal napad čo keby použijem unbug ? Tak som ho použil a moj problem to "vyriešilo" potom som znovu vošiel do int a začalo to znova takže som došiel na to že to robi len v tom int. Takže unbug som nepoužil zbytočne. Prikladam sem aj screen zo situaciu kde bol somnou hrač Trash.    https://imgur.com/ON3t1mu     https://imgur.com/BIFc5z9    (( Dufam že nebudeš brat vetu do ooc "prosim zavolaj mi" ako metabaiting snažil som sa len vyriešit problem :) ))

A rad by som sa ešte pozastavil u vety "A proč mi samozřejmě píše Silver PMky na Discord coby tvůj advokát…". Dost nechapem ? A bol by som rad za vysvetlenie. Nad totou vetou som rozmyšlal od poobedia a dost mi robi problem dojst čo si tym myslel a o kom je vlastne reč. 

Za mna asi všetko čo som k tomu chcel dodat. Peace. ((@Dzardys))


Powered by LeoSight IFS
LT~39

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3496 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

38Kč včera v 17:26

p0KyX

30Kč včera v 13:37

LadyHope

300Kč 2.5.2024 18:16

Nejnovější uživatelé
Davemoravia

Registrován 3.5.2024

Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024