Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban


barty

Hráč

22
28.8.2023 19:28, naposledy upraveno 28.8.2023 19:30 uživatelem barty

Zdravím dostal som ban za TrashRP, PG + historie  ( 14 dní ) 
 
No stalo sa to tak to nahanali nas PSA v palominu dodge charge v ňom sedel Jackson Nolan ňahanal nas okolo banky a nam dal menši pit maneuver a čož nas zabrdzila značka no a hneď ako sme naburali do tej značky tak sme zastavili a on hneď začal vytvarať ooc chat 
Image
že nech začneme rpiť čož porušil pravidlo 1 ak  sa nemylim ešte sranda je to že neviem či tunak jsou značky betonove a ešte keby nenapiše do ooc že rpi tak by sa nič nestalo napisaly by sme status 

Image
zde mate aj status čo som mal čož podľa mňa uplne stači 

ešte mi pride že naschval pisal ooc aby nas jenom zdržoval a ako pisal ooc situaciu tak tam hneď najeli psa auta asi tak 3 zde mate video https://streamable.com/gcwkk2 a ešte na tom videu je vidno ako hneď najeli a začali ma hneď ramovať a ešte k tomu ak dobre viem tak by ma mali nechať doerpiť až potom ramovať čož som nestihol si dať status a potom som si dal hneď 18:03:40 jsem si dal status ako jsme im ujeli

a ano viem že to /me jsem nemal pisať a viem že som napisal celkom blbosť podľa niekoho je to pohode podla niekoho je to trash ale dobre beru to

No a teraz HISTORIA ano tu historiu mam velku to chapu ano viem môžem si za to sam jake mam bany a kolko ich tam mam 


Image

zde čo piše holysek že som mal erpiť a nedotahovať ooc situaciu čož som erpil situaciu som ooc neriešil nič som nepisal ooc takže neviem aku ooc situaciu som riešil a nechapem že som nerpil zde maš všetko čo som erpil a aky jsem mal status a to že by som tam zostal to určite nie zamňa je to blbosť zostavať keď sme trošku sa buchli o značku a nešli sme ani rýchlo a ešte k tomu som nabural do tej značky zadnej ma dverama

Image
No a teraz k tomu PG na videu je vidno čo som robil ano ramoval som tam auta  ale nie v plnej rychlosti a hlavne nie naschval a aby som sa odtial dostal ic a erpil som fear erpe ta psotava sa bala tak robila to čo robila na videu 

ban udelil @Holysek



28.8.2023 19:48

Proč tam nedáš celé video? https://www.youtube.com/watch?v=yMcxWNsLyZ8 náraz tam byl poměrně velký na to abys zaerpil /me bouchl se o volant. Bylo to přes kolo a pravý zadek auta, což by ti značně poničilo vozidlo. Ano napsal jsem do ooc Erpi bo bys byl schopný ujet, klidně přijmu za to trest s tím problém nemám, ale co ti přijde normální WS a --) (-- ? takto se auto na místě vytočí? asi ne poté co si najel do lampy, která spadla a pak ujedeš jako by auto bylo bez absolutní známky po srážce na bok, značka je zabetonovaná v zemi a tyč je železná což by ti jak jsem psal výš poničilo dost bok auta, možno aj zadní nápravu. asi tak k tomu. 

28.8.2023 20:00

Však na videu je vidět, že se auto zastavilo a nešli dál, začali RPit a ty si hned začal vytvářet OOC ( pravidlo č.1 - OOC situaci může vytvořit pouze člen AT. ) že "RPi" a že maj report, nemusel si nic psát do OOC a nechat je jet dál a nezdržovat je a dát report.

28.8.2023 20:03

Já s tím souhlasím, proto jsem také psal, že přijmu trest, mohl jsem si to odpustit a buď by ujel, nebo zaerpil to slavné /me bouch se o volant.

 

28.8.2023 20:42

Hned jak se dostanu na skimo, tak bude Krjuckov zabanován za porušení pravidla č. 1., jelikož mi nikdo nedodal důkazy a dodal mi je někdo až na DC a nikoliv ve hře, vzhledem k tomu, že už jsem na skimu nebyl, tak jsem mu nedal ban hned, ale dám mu ho, jakmile se dostanu na skimo.

Takový status ti trvalo napsat skoro 2 minuty? Nemyslím si, kdyby si ho začal psát hned, tak ho máš napsaný o daleko rychleji, ale to je jedno, to tu nebudeme řešit. Ale jinak asi ano, dalo by se říct, že status vyhovující.

Dle mého to naschvál nebylo, ale to ani jeden nemůžeme a nebudeme posuzovat, PSA volal hned, když vás začal nahánět, takže bylo stejně dostatek času na to přijet a nehraje v tom roli žádná ten pit nebo to psaní do OOC za které bude potrestán.

Ano, tvé zaRPení krásného bouchnutí do volantu se bere jako trashRP a banuje se. Takže jeden důvod tvého banu

Dobře, do OOC si nepsal, to byla má chyba a neměl jsem to psát, ale já si myslím, že v tomto to nehraje nějakou velkou roli a nemusíme to vůbec řešit.

A k poslednímu bodu tvého příspěvku je samozřejmě PowerGaming, kterého ses mohl dopustit tím, že ses z bloku PSA dostával pomocí nesmyslného držení W,S a pohybování šipkama, pak následným bouráním do všeho možného okolo tebe a následným ujížděním. Zde máš i video kdyby sis náhodou nevzpomínal (snad půjde přehrát, kdyžtak napiš na DC a rád ti pošlu jak mé, tak i toto). No a konci takovou menší vsuvku, jak ty, tak i tvůj kolega ses po úspěšném ujetí odpojil ze skima a čekal jsem na tebe přesně 7 minut a 41 sekund, pak jsem tobě i kamarádovi dal ban.

Jsem schopen to zrovna tobě zkrátit na 7 dní, ale níž nepůjdu. Kdyby cokoliv, tak piš na DC. Zde to uzavírám. Hned jak se dostanu na skimo, tak jemu dám ban a tobě to zkrátím na 7 dní.


Powered by LeoSight IFS
LT~49

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3496 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

38Kč včera v 17:26

p0KyX

30Kč včera v 13:37

LadyHope

300Kč 2.5.2024 18:16

Nejnovější uživatelé
Davemoravia

Registrován 3.5.2024

Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024