Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

čo znamená hraní na win?


Memphis

Hráč

5
30.8.2023 00:48, naposledy upraveno 30.8.2023 00:50 uživatelem Memphis

Zdravím vykrádali sme banku. Mali sme motorky vo vnútri, veľa krát a na veľa videách som videl že hráči RPili úplne rovnako. Prišli tam aj PSA kričali sme na nich ale nikto nám neodpovedal. Potom prišiel @Keksik a povedal nám že máme ísť s motorkami von inak “nám priletia bany“. Tak sme šli von a začali utekať. Predali sme vrecia a zrazu sa na mňa Keksik teleportoval napísal som mu do OOC že čo potrebuje a hneď sme dostali bany. Neviem čo sme spravili za chybu ale prosím o upresnenie situácie.

 

 

Edit: Práve čítam že tam je aj pravidlo 0. Tu by som tiež poprosil vysvetlenie že kde sme RP pokazili alebo nejak znepríjemnili hru ostatným

30.8.2023 00:52

Ano, hraní na win neboli to že si strkáte ty motorky až dovnitř banky. Ne, fakt to není okey. Takhle nedáváte žádný prostor policajtům a hrajete na win, konkrétně tak že si vytáhnete pytle a vyjíždíte z banky rovnou i s pytlama. Nemluvě o tom, že jsem se na vás teleportoval s tím že to dáte ven ty motorky a budete pokračovat v RP. Ale vy jste si vyjeli ven a rovnou ujižďíte. Kde je nějaká tolerance, vůči toho policajta?

Dále tu říkáš že nikdo vám neodpovídal, no já mám jiný důkaz viz tohle.

Unbany vám nedám. Až se naučíte hrát normálně a ne na WIN tak se můžeme bavit.


Powered by LeoSight IFS
LT~39