Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UnBan - @SovietDog


tomascz

Hráč

10
30.8.2023 19:20

Ahoj @SovietDog

Dostal jsem od tebe pernamentní ban na server s důvodem ALT to ALT.

Tímto bych si chtěl zažádat o UnBan, který jsem obdržel za Alt to Alt.

Omlouvám se za svoje chování na serveru, taktéž za porušení pravidla Alt to Alt. Teď poslední týden jsem seděl doma za počítačem a četl jsem si pravidla. A chci Všem dokázat, že jsem se polepšil v pravidlech. 
Rád bych se vrátil na server, a dokázal všem, že jsem se polepšil. Chtěl bych dostat šanci na nápravu.

Od koho jsem dostal ban?: Ban mi udělil Soviet za mojí velkou prkotinu a hloupost, tím to se ti omlouvám že si musel hledat mezi logy, co všechno jsem udělal.

Za jsem dostal ban?: Alt to Alt.

Něco co bych rád napsal: Ano vím udělal jsem prkotinu a také jsem se poučil. Každý dělá své chyby, a také si odpiká a měl by člověk dostat šanci na nápravu. Skimo jsem si oblíbil od té doby co jsem zažil nějaké kvalitní RP, od té doby jsem tam byl klidně celý dny, když jsem nebyl ve škole. To je asi všechno, teď to nechám na Vás jak se rozhodnete. 

S pozdravem 

Tomáš.

1.9.2023 11:53

Alt to Alt je velice závažné porušení pravidel, které nehodlám tolerovat. Budu tě muset zklamat ale žádost ti zamítám. Na něco takového jako je unban je hodně dost brzy. 


Powered by LeoSight IFS
LT~29