Zdravím milého @Nixoqq, chápu to správně, že když hraješ psychicky narušenou osobu tak tě to, podle tebe, opravňuje DMkovat všechno okolo sebe a nehledět na nic ? Takhle to vážně nefunguje. I takové RP má svoje hranice a ty jsi je v ten moment překročil.
Pokud máš nějaké důkazy o tom, že tě ten člověk předtím napadal a měl si důvod zakročit až takovýmto způsobem, prosím, můžeš mi je zaslat na discord kocvin#5908 a bude potrestán i on. Když to najdeš a pošleš včas, tak ti možná stihnu zrušit i zbytek trestu. Ale dle toho co jsem měl možnost vidět, jeho chování nevypovídalo o tom, že on by měl být právě ten, kdo celou tuto situaci vyprovokoval.
Pokud mi od tebe nic nepříjde, zůstane všechno tak jak je, tohle téma zamykám.
Zdravím milého [user:10336], chápu to správně, že když hraješ psychicky narušenou osobu tak tě to, podle tebe, opravňuje DMkovat všechno okolo sebe a nehledět na nic ? Takhle to vážně nefunguje. I takové RP má svoje hranice a ty jsi je v ten moment překročil.
Pokud máš nějaké důkazy o tom, že tě ten člověk předtím napadal a měl si důvod zakročit až takovýmto způsobem, prosím, můžeš mi je zaslat na discord kocvin#5908 a bude potrestán i on. Když to najdeš a pošleš včas, tak ti možná stihnu zrušit i zbytek trestu. Ale dle toho co jsem měl možnost vidět, jeho chování nevypovídalo o tom, že on by měl být právě ten, kdo celou tuto situaci vyprovokoval.
Pokud mi od tebe nic nepříjde, zůstane všechno tak jak je, tohle téma zamykám.