Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


Nixoqq

Hráč

15
30.8.2023 22:15

Zdravím milého @kocvin pravě teď jsem dostal ban za DM a Zdravý rozum. Dm to nebyl on mi vjížděl do cesty ramoval mě a kopal do auta měl jsem krásny duvod toto udělat a moje postava je právě psychicky na tom špatně a je schopná udělat vše vjížděl mi do cesty a ramoval mě to není duovd? Pronásledoval mě vjížděl do cesty kopal do auta. Takže mam důvod na to ho rozkropit..  A zdravý rozum nechápu jaký celou dobu jsem stal u toho když jsem někoho srazil a on mi tam začal ramovat a nadavat tak jsem se jel otočit a pořad jel za mnou.

31.8.2023 17:01

Zdravím milého @Nixoqq, chápu to správně, že když hraješ psychicky narušenou osobu tak tě to, podle tebe, opravňuje DMkovat všechno okolo sebe a nehledět na nic ? Takhle to vážně nefunguje. I takové RP má svoje hranice a ty jsi je v ten moment překročil.
Pokud máš nějaké důkazy o tom, že tě ten člověk předtím napadal a měl si důvod zakročit až takovýmto způsobem, prosím, můžeš mi je zaslat na discord kocvin#5908 a bude potrestán i on. Když to najdeš a pošleš včas, tak ti možná stihnu zrušit i zbytek trestu. Ale dle toho co jsem měl možnost vidět, jeho chování nevypovídalo o tom, že on by měl být právě ten, kdo celou tuto situaci vyprovokoval. 

Pokud mi od tebe nic nepříjde, zůstane všechno tak jak je, tohle téma zamykám. 


Powered by LeoSight IFS
LT~24