Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban


hnus8

Hráč

6
31.8.2023 14:37, naposledy upraveno 31.8.2023 14:55 uživatelem hnus8

Dobrý den. Toto už píšu po druhé a naposled, dnes bych chtěl znovu požádat o unBAN na serveru Skimo RP. Poslední jsem hodně přemýšlel nad tím, co jsem na Skimu udělal. Ano udělal jsem velkou chybu, a lituju ji? Ano. Blíží se konec prázdnin a chtěl bych velice poprosit abych si na Skimu mohl znova zahrát. Ale ne tentokrát jako před tím, na serveru nebudu dělat žádné problémy a budu se snažit lépe eRPit. Jsem si vědom že jsem napsal už jednou, ale dnes to myslím opravdu vážně. Troll co jsem tam udělal, byl maximálně vtipný tak pro mě. Proto bych se tady všem kterým jsem udělal trable na Skimo RP omluvil. Až se znovu potkáme tak se budu chovat lépe. 

Proč prosím o unBAN?

Vidím své přátele jak hrajou skimo RP. A je mi nesmírně líto že jsem dostal ban za svojí chybu (Což se většinou stává.) 
Chtěl bych si na serveru velice zahrát, a hlavně RPit jelikož lepší server neexistuje. Já jsem osobně zkoušel hrát na jiných servech dříve než na skimu.

@Puding

 

 

31.8.2023 18:11

Ahoj, myslím si, že bez RP kdy jsi jezdil po Red Country a asi hodinu v kuse řval naprosto po všech nadávky, se tu po zbytek tvého trestu obejdeme. Promysli si pořádně co jsi udělal. Ban ti bohužel zůstane celý.


Powered by LeoSight IFS
LT~30