Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

"Žiadosť" o navrátenie pôvodného banu.


Poison

Hráč

17
31.8.2023 17:52

Pekne zdravím!

Chcel by som podotknúť na dnešnú udalosť, ktorá sa stala niekedy v obedných hodinách. Prevážal som zásielky na motorke a nevšimol som si idúce vozidlo, ktoré mi narazilo do zadnej časti motorky - motorku pretočilo ale postava, za ktorú som hral z motorky nespadla. Myslím si, že v značne dosť situáciach pri náraze z motorky postavička spadne, nie že nie. Tympádom som to bral na ľahkú váhu, ako inak?

https://imgur.com/WqhNGoD

Po slove "Jasny" od Jacka Dreilora (ďalej zúčastneného) zúčastnený nacúval, nabúral mi do motorky ako to šlo a odišiel. Bohužiaľ video nemám, kedže nečakám s pripraveným windowsom kto, kde a kedy spraví chybu. Skúste sa spýtať na jeho vek, možno to bude jasným dôkazom. Ďalšia vec je to, že ak mu pripomeniem názov jeho menšiny na discorde je už úplne, ale úplne naša vec. To je ako keby som trestal suseda, ktorý kričí vo svojom byte. Nelogické? Vitajte. Ban na tri hodiny ma mrzel, no určite mi nevadil, aspoň si dám jemnú pauzu. No naštval ma princíp, pri ktorom je trestaná iba jedná strana.

Mimochodom, žobrák je pomenovanie človeka z dávnych dejín.

Idiot môže byť: odborne: starší názov pre osobu s hlbokou duševnou zaostalosťou, pozri pod hlboká duševná zaostalosť prenesene: hlupák, blázon.

Ďakujem za odpoveď, pán Poison.

1.9.2023 10:52

Od člověka s tvojí historií bych očekával, že už bude trochu chápat, že RP nezávisí na herní mechanice, a zkrátka pokud do tebe jakkoliv narazí rychle jedoucí vozidlo, status "Jemne v šoku" není adekvátní RP. Opravdu bych už doufal, že od tebe po tolika banech můžeme čekat něco víc, zjevně marně.

Je mi úplně jedno, na jaké platformě hráče urážíš, stále se jedná o věc spjatou se Skimem a pakliže máme zachovat komunitu co nejvíc přátelským místem, tvoje výlevy si necháš pro kamarády, ale nebudeš tu nikterak verbálně útočit na kohokoliv.

A teď k pojmům, taky jich pár umím.

Permanentně znamená nepřetržitě, stále, trvale, permanence je stálá, nepřetržitá činnost, a když je někde permanentní služba, znamená to, že tam jsou 24 hodin i následujících 24 hodin a tak pořád dál. Nebo permanentní ban, který ti hrozí za obsáhlou historii. Ten je taky trvalý.

Respekt (ohled, uznání, úcta) (z lat. respectus od respicere, ohlížet se na něco) je vztah mezi lidmi, uznání silných stránek osobnosti. Respekt předpokládá, že člověk si nedovolí uškodit jinému člověku ani fyzicky, ani psychicky. Respekt je důležitou součástí mravnosti.

Nevím, proč sem taháš slovo "idiot", ale je úsměvné, že jsi ho zvýraznil spolu se svým jménem. Žádost zamítám, pokud někdo porušuje pravidla, máš to nahlásit.


Powered by LeoSight IFS
LT~34