Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

skrátenie banu


Memphis

Hráč

5
2.9.2023 04:10

Zdravím @Dzardys

Práve som dostal ban na 5 dni za:

Zneužití multicharu, obcházení skriptového bezvědomí, nonRP injuries, metagaming, neadekvátní RP opravy vozidla (výměna komplet dveří za jednu minutu za užití 5 /me a několika /doc), asspulling nových dveří do vozidla (5 dní)

Ide o to že asspulling nových dverí to nebol, bol som v dielni a všetko by som mal mať po ruke. A zároveň si videl tie logy takže som neRPil výmenu dverí ale len pántov lebo dvere boli v pohode len boli nakrivo. Takže toto celé by nemalo byť v dôvode môjho banu (výměna komplet dveří za jednu minutu za užití 5 /me a několika /doc), asspulling nových dveří do vozidla)

Ďalej metagaming, s nikým som nekomunikoval takže neviem kde presne by tá Meta mala byť ale ak to vieš obhájiť tak si to pozriem (vážne netuším)

nonRP injures: v logoch je vidno ako som si INJ zaRPil aj so statusom

obchádzanie skriptového bezvedomia: V logoch je jasne vidieť že medzitým ako som si sa vrátil na moju postavu je asi 7minút takže to by som sa už dávno prebral. Ak to myslíš v tom zmysle že by som sa chcel rýchlo postaviť tak to vôbec tak nie je. V dobe kedy sa mi to stalo tak nikto okolo mňa nebol a ani nemalo byť aké RP tak som šiel za druhú postavu a potreboval som ísť nakúpiť jedlo a pitie na staty.

Keď už som bol v LS za druhú postavu tak som sa len vozil po meste a tu priznávam že som sa snažil zistiť či ešte chodia hliadky alebo nie. To je všetko a to si myslím že bolo aj dôvodom za označenie zneužitia multicharakteru.

Takže som 3/4 vecí vyvrátil a ak budú nejaké námietky tak ich ešte kľudne prekonzultujem. 

Jedinné čo by som mohol spraviť zle je to že som tam prišiel do okolia aj na druhej postave ale to je všetko.

 

4.9.2023 08:56

Ahoj, tak se k tomu vyjádříme.

O asspulling nešlo, tím pádem mi prosím dolož, kde jsi přišel k těm dílům, nějaké RP doskladnění nebo něco přeci proběhnout muselo. Ale co se týče výměny dveří, máš pravdu, ty jsi jen za minutu vyndal a pak vrátil, opravdu jsi vyměnil jen panty - pochop, že bylo hodně hodin. 😁

Metagaming - vrátil ses zpět na svou zraněnou postavu poté, co jsi za druhou viděl odjezd hlídky. Metagaming není jen volání s kamarády na Discordu, zkrátka jde o veškeré užití OOC informace v IC světě.

Nevím, jestli dané injuries byly adekvátní, obzvláště, když jsi pak bez problému vstal a dělal, jako by se prakticky nic nestalo. Ale klidně mě přesvědč o opaku.

Z bezvědomí by ses takhle rychle jen těžko probral sám od sebe, to se se mnou hádej jak chceš.

Memphis

Hráč

5
4.9.2023 17:10

To z bezvedomia myslím tým obchádzaním skriptu. Že by tá animácia už dávno skončila.

 

A áno uznávam a ospravedlňujem sa že som spravil kravinu s tým že som sa vrátil na miesto s druhou postavou.

A k tomu doksladneniu. Toto je tiež taká kontroverznejšia situácia. Vždy keď sa niečo takéto RPí alebo je niekto mechanik ktorým niečo opravuje tak som nikoho nikdy nevidel nič doskladniť ale okay beriem, hádať sa nechcem.

Takže áno spravil som chybu že som za druhú postavu prišiel a zisťoval info, inj som síce zaRPil ale nedoRPil som následky ale to v trj garáži mi príde ako blbosť.

Pardón ak je tento príspevok napísaný ako keby ho písal malomocný človek ale píšem to len narýchlo 😅


Powered by LeoSight IFS
LT~25

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
2609 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Bzinkia

160Kč včera v 21:21

marekvoe

200Kč včera v 18:32

Darkoun03

290Kč včera v 16:23

Nejnovější uživatelé
Stepsik

Registrován 1.5.2024

Matulka

Registrován 1.5.2024

Karolinka2000

Registrován 1.5.2024