Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o udělení koncese pro úpravu motorových vozidel. (AmG)


Kikin

Hráč

26
2.9.2023 18:02, naposledy upraveno 2.9.2023 18:03 uživatelem Kikin

Podatel: Automotive Group zastoupené FO Leilou Queens

Věc: Žádost o udělení koncese pro úpravu motorových vozidel.


Odůvodnění: Dobrý den vážený soude, chtěla bych jménem firmy Automotive Group (IČO: 560) Vás požádat o udělení koncese pro motorové úpravy vozidel. Chtěli by jsme rozšířit naše služby i v tomto oboru a pomáhat s prosbami občanů i u úprav vozidel. Osobně si myslím, že nebude snad žádný problém, který by bránil k udělení koncese naši firmu, jelikož fungujeme nějakou chvíli i v jiných odvětvích a vše provádíme precizně.
Děkuji Vám za případné schválení naší žádosti o udělení koncese na úpravu motorových vozidel pro firmu Automotive Group (IČO - 560).

Za společnost Automotive Group, Leila Queens.


Záměr: Získání koncesí pro úpravu motorových vozidel, pro firmu s IČO 560.

Přílohy: ---

2.9.2023 19:16

Adresát: Automotive Group (( @Kikin ))
Věc: Odpověď na podnět


Vážená slečno Queens,

Váš podnět přesouváme do třídění. V následujících dnech budete kontaktována inspektorem pověřeným kongresem, který provede důkladnou inspekci Vaší společnosti. Následně proběhne hlasování ve věci udělení koncese pro úpravu motorových vozidel Vaší společnosti. O výsledku hlasování budete zavčas informována prostřednictvím odpovědi na tento podnět. Prosíme tedy o trpělivost a kontrolujte si aktivně postovou schránku. 


E. Hawkins

 

 

Mgr. Elizabeth Hawkins
předsedkyně Kongresu San Andreas

6.9.2023 20:43

Adresát: Automotive Group (( @Kikin ))
Věc: Odpověď na podnět


Vážená slečno Queens,

dne 05.09.2023 proběhlo hlasování ve věci udělení koncese pro úpravu motorových vozidel Vaší společnosti. Výsledek hlasování naleznete na webové stránce - Evidence hlasování


E. Hawkins

 

 

Mgr. Elizabeth Hawkins
předsedkyně Kongresu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~26