Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban (Permanentní ban)


jonaxg7

Hráč

11
3.9.2023 10:46

Zdravím všechny co se na tenhle unban přišli podívat, zároveň tímhle chci i pozdravit Administrátora Dzardys.

Chtěl bych zažádat o unban na skimo rp. Důvod pročpak bych chtěl nejlíp dostat unban na skimu.
Chtěl bych zas zkusit zahrát na skimu a podívat se co je nového, i když jsem tam porušil mnoho pravidel a udělal hodně chyb. Díky Permanentnímu banu jsem si uvědomil, že jsem si hraní na skimu opravdu užíval a teď vím že všechny ty věci co jsem udělal byly chyby.
 
Ban jsem dostal 28.7.2023 od Administrátora @Dzardys a bylo to za NonRP ijn, trashRP, nenahlášení porušení pravidel, historie.


Ten den co se to stalo tak jsem zkazil rp asi 5 lidem, chtěl bych se tedy omluvit za to co jsem ten večer udělal a čeho jsem se dopustil, doufám že jsem vám nějak neznechutil rp na skimu a také bych se chtěl omluvit Administrátorovi Dzardys kterej tuhle šaškárnu musel řešit. 

Přeji hezký zbytek dne a předem děkuji za přečtení. 

4.9.2023 09:33

Ahoj, 31 banů a ještě se mi nedávno dostalo pod ruku video, kde jste se bugovali přes /glue na základnu. To pro tebe vůbec nevypadá světle. Podej si žádost tak za 1-2 měsíce, to budu přemýšlet o zkrácení na 90 dní, prozatím se s vámi však na serveru trápit nechceme.


Powered by LeoSight IFS
LT~25