Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban/zkrácení trestu


3.9.2023 15:09

Ahoj @magovec

Dnes jsem dostal ban za: NonRP Injuries, Powergaming, Opakovaný Cop Provoking, Nadměrné užívaní střelných zbraní (14 dní)

NonRP Injuries - Jasně, chápu ale ten status jsem si dal ale pro vás možná nebyl dostatečný, ale opravdu jsem nevěděl co mam dělat v té situaci, nevím jak reagovat protože MTA jsem nehrál dlouho.

Powergaming - Nevím kde byl powergaming, když jsem skoro nic neudělal jen jsem vystoupil a začal utíkat a hned jak na mě mířil policajt tak jsem začal psát animaci /handsup, ale můj kamarád ho zastřelil.

Opakovaný Cop Provoking - Tohle pravidlo jsem vůbec neporušil, byl jsem na serveru asi 10 minut a pak nás začali nahánět PSA v SF směr bayside.

Nadměrné užívani střelných zbraní - Neměl jsem u sebe ani střelnou zbraň, takže nevím jak můžu mít vůbec za tohle ban.

Předem děkuji za odpověď. ❤

3.9.2023 15:35

Taktéž ahoj,

Žádný status jsem u tebe nezaznamenal. Powergaming máš za to, jak jsi po dopravní nehodě začal utíkat jako by se nic nestalo. Opakovaný Cop Provoking sdílíš se svými kamarády, přičemž jezdíte s Audi bez SPZ neustále přes radary a okolo policejních jednotek. Nadměrné užívání zbraní.. Budiž v tomto případu jsi zbraň neměl. To se nedá říct o minulých událostech, které jste s tvojí bandou vyvedli. Na serveru máš nahráno do 100 hodin a pohybuješ se pouze v ilegálním sektoru, kde ujíždíš a střílíš. Najdi si prosím pro začátek méně kontroverzní RP, abys takovým situacím předešel. Já ti trest bohužel nezkrátím, je mi líto.

magovec


Powered by LeoSight IFS
LT~24

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
2609 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Bzinkia

160Kč včera v 21:21

marekvoe

200Kč včera v 18:32

Darkoun03

290Kč včera v 16:23

Nejnovější uživatelé
Stepsik

Registrován 1.5.2024

Matulka

Registrován 1.5.2024

Karolinka2000

Registrován 1.5.2024